Μπενίτεθ: «Η καλύτερη εμφάνισή μας στη φετινή σεζόν»

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μπενίτεθ: «Η καλύτερη εμφάνισή μας στη φετινή σεζόν»

Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή 3-1 σετ τον ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φοίνικα Σύρου. Η εικόνα των Πειραιωτών ικανοποίησε απόλυτα τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι απέναντι στον Δικέφαλο πραγματοποίησαν την καλύτερη εμφάνισή τους στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Eίχαμε μια στιγμή στο μέσο του 1ου σετ , όπου χάσαμε λίγο τη συγκέντρωσή μας αλλά ξεκινήσαμε να επανερχόμαστε από το 2ο σετ και παίξαμε καλά και φυσιολογικά. Πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι που προκριθήκαμε στον πρώτο τελικό της σεζόν και από αυτή τη στιγμή συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι του Σαββάτου. Ίσως ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας μέχρι στιγμής στη σεζόν. Προχωράμε βήμα βήμα μετά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έχουμε ξεκινήσει να βρίσκουμε ρυθμό. Στη Θεσσαλονίκη περιμένω διαφορετικό παιχνίδι από το σημερινό και θα κάνουμε μια νέα προσπάθεια για να κερδίσουμε ξανά. Θέλουμε το γήπεδο όπως ήταν σήμερα, πάντα γεμάτο και πάντα να μας βοηθάει».Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος στάθηκε στην «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί των Πειραιωτών.

«Αν εξαιρέσουμε την απόδοσή μας στο 1ο σετ, που οφείλεται στο ότι η ομάδα προπονείται πολύ σκληρά, είναι καινούργια και θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα, νομίζω ότι είναι λογική αυτή η κοιλιά. Στη συνέχεια όμως αποδείξαμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Παίζουμε κάθε παιχνίδι για να κερδίσουμε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για το σύλλογο. Κερδίσαμε δίκαια σήμερα, αν εξαιρέσουμε το 1ο σετ, όπου ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη θα είναι διαφορετικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο πάρα πολύ. Νομίζω ότι αυτός ήταν ο πιο σημαντικός παίκτης μας. Αυτός ο κόσμος πραγματικά είναι για χειροκρότημα, θέλουμε να είναι κοντά μας και θα κάνουμε τα πάντα για είναι πάντα χαρούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.