Τα παράπονά του για τη διαιτησία κατέθεσε μετά την ήττα-αποκλεισμό (1-0) από τη Λίβερπουλ ο τεχνικός της Νάπολι, Κάρλο Αντσελότι.

Ο ιταλός κόουτς ανέφερε πως οι Κόκκινοι θα έπρεπε να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο εστιάζοντας στο μαρκάρισμα του Φαν Ντάικ πάνω στον Μέρτενς.

«Το είδα στο βίντεο, νομίζω ήταν κόκκινη κάρτα. Όταν θα έρθει το VAR στο Champions League θα είναι πολύ αργά», δήλωσε ο Αντσελότι, προσθέτοντας ότι «ξέραμε ότι η Λίβερπουλ θα μας πιέσει πολύ, ήταν πολύ επιθετικοί».

«Ήταν κάτι για το οποίο είχε προετοιμαστεί, ξέραμε την ένταση ότι θα ήταν διαφορετικά από το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε. Δεν μπορείς να περιμένεις ότι θα έρθεις σε ένα μέρος σαν το Λίβερπουλ και να περιμένεις να δημιουργήσεις δέκα καλές ευκαιρίες, κάναμε μία-δυο αλλά δεν είχαμε την τύχη που χρειαζόμασταν», τόνισε.

Δείτε το επικίνδυνο τάκλιν του Φαν Ντάικ πάνω στον Μέρτενς. Ο Ολλανδός διώχνει αρχικά την μπάλα, αλλά στη συνέχεια βρίσκει με τις τάπες το αριστερό πόδι του Βέλγου (κοντά στον αστράγαλο) που φαίνεται μάλιστα να γυρίζει… Παρ΄ όλα αυτά συνέχισαν αμφότεροι να αγωνίζονται. Και ο Φαν Ντάικ που αντίκρισε κίτρινη και ο Μέρτενς ο οποίος δέχτηκε το χτύπημα.