Στη δυναμική του ΠΑΟΚ και την ποιότητα των παικτών του, ιδιαίτερα του Φιλ Γκος, εστίασε ο Βάλτερ Ντι Ραφαέλε, εν όψει της αναμέτρησης της Βενέτσια με τον «Δικέφαλο», στο PAOK Sports Arena, για την 8η αγωνιστική του Champions League (12/12, 19:30)

Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για το ματς, τόνισε αρχικά:

«Σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου θα υπάρχει μία μεγάλη διαφορά. Ο Φιλ Γκος (σ.σ. ήταν απών ο Αμερικανός των «ασπρόμαυρων» από το ματς στην Ιταλία, λόγω τραυματισμού). Βλέποντας πως παίζει τώρα, του το είπα κιόλας, είναι σε εξαιρετική κατάσταση, πολύ ισορροπημένος.

Η έδρα, επίσης, πάντα κάνει τη διαφορά, έχει διαφορετική ομάδα εδώ ο ΠΑΟΚ, είναι σε διαφορετικό μομέντουμ. Δεν ξέρω πως θα πάει το παιχνίδι, αλλά εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να έχουμε το δικό μας ρυθμό. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μπορεί να πάει μακριά στη διοργάνωση.

Πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που ίσως, αυτήν τη στιγμή, είναι στην καλύτερη κατάσταση από όλες τις ομάδες του ομίλου. Είναι μια ομάδα που αύξησε το ταλέντο της, προσθέτοντας τον Τέπιτς, έναν παίκτη που ξέρουμε καλά, καθώς έπαιζε στην Ιταλία πέρυσι. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, αλλά ήρθαμε για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».