Τη διαφορά από την 4η της βαθμολογίας Εφές (που έχει επίδοση 8-3) θέλει να μειώσει ο Ολυμπιακός (6-5) στη 12η αγωνιστικής της Euroleague.

Εν όψει της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο ΣΕΦ (13/12, 18:45) ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Εργκίν Αταμάν εκθείασε τους Ερυθρόλευκους και τους συμπεριέλαβε μάλιστα στα φαβορί της διοργάνωσης.

«Είναι ένα κλασικό μεγάλο ματς, ένα δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον προπονητή Μπλατ, ενώ διαθέτουν πολύ έμπειρους έλληνες παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου και ο Μάντζαρης. Είχαν πρόβλημα στην προσαρμογή των ξένων στο σύστημά τους, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά στην έδρα του και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Εμείς θέλουμε τη νίκη για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στη βαθμολογία. Ο Μπομπουά έχει ακόμη έναν τραυματισμό, αλλά ελπίζω να είναι έτοιμος. Οι γιατροί μας δουλεύουν σκληρά γι’ αυτό, γιατί είναι σημαντικός παίκτης για την ομάδα μας. Για να κερδίσεις στην έδρα του Ολυμπιακού πρέπει να παλέψεις όσο περισσότερο μπορείς», υποστήριξε ο κόουτς της Εφές.