Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Κριστιάν Πορτίγια, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και μίλησε με πολύ «ζεστά» λόγια τους κίτρινους. Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος πλέον Ισπανός είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας τη σεζόν 2011-12, ενώ πλέον αγωνίζεται στον Καναδά με τους Οτάβα Φιουρι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτίγια:

-Για την βοήθεια του κόσμου του Άρη στο γκολ που πέτυχε:Το γκολ μου είναι προτεινόμενο για το καλύτερο γκολ της σεζόν και ζήτησα από τον κόσμο του Άρη να με βοηθήσει.

-Για τις σχέσεις του με τον Άρη: Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη πριν κάποια χρόνια και έχω ακόμη πάρα πολύ καλή σχέση και είμαι πολύ χαρούμενος που ανέβηκε κατηγορία η ομάδα. Είμαι ακόμη εδώ.

-Για το γκολ του και πως μπορούμε να τον βοηθήσουμε: Θα ανοίξουμε την ψηφοφορία ξανά την ψηφοφορία. Μπορούν να ψηφίζουν από τις 12 μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου για τους ημιτελικούς. Τώρα η ψηφοφορία βρίσκεται στην φάση των προημιτελικών.

-Για το αν τον στήριξε ο κόσμος: Όταν γράφω κάτι στα social media οι οπαδοί του Άρη με στηρίζουν. Ακόμη και τώρα με στηρίζουν και ακόμη χρωστάω στον κόσμο και στην ομάδα του Άρη.

-Για την ομάδα φέτος: Παρακολουθώ την ομάδα. Χθες είδα ότι χάσαμε αλλά η ομάδα πάει καλά και θεωρώ ότι είναι εξοπλισμένοι για να βγει στην Ευρώπη. Τους ακολουθώ και πιστεύω στους Ισπανούς παίκτες που έχει η ομάδα.

-Για τους παίκτες: Από τους παίκτες ξεχωρίζω τους Βέλεθ, Μενέντεθ και Κουέστα. Είναι καλοί παίκτες και τους γνωρίζω και εγώ. Έχουν ταλέντο και νομίζω ότι οι οπαδοί του Άρη έχουν αγάπη σε αυτό το ισπανικό μοντέλο των ποδοσφαιριστών. Αυτούς τους παίκτες τους ξέρω επειδή έχω παίξει αντίπαλος μαζί τους και είναι καλοί παίκτες.

-Για τον Ερέρα: Τον ξέρω εδώ και πολλά χρόνια τον Ερέρα. Είναι πολύ καλός προπονητής. Οι ομάδες του έπαιζαν πολύ καλό και ωραίο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι ο Ερέρα ήταν τέλειος με τον Άρη.

-Για το τι θυμάται από τον Άρη: Έχω πολλές αναμνήσεις. Είμαι σε επαφή με πολλούς παίκτες του Άρη από τότε, σχεδόν με το 80% των παικτών. Αυτό που θυμάμαι χαρακτηριστικά είναι το γκολ μου εναντίον του Ολυμπιακού Βόλου. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο στην ομάδα. Επίσης, θυμάμαι το διπλό με την Α.Ε.Κ στην Αθήνα. Ο κόσμος τότε κατέβηκε στην Αθήνα να μας βοηθήσει.

-Για το αν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη να παρακολουθήσει τον Άρη: Σκοπεύουμε να έρθουμε στους επόμενους δύο μήνες. Περιμένω να κάνω μια συμφωνία με μια ομάδα στην Αμερική και σχεδιάζουμε ένα ταξίδι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά. Θέλω να μπορέσω να δω και τον Άρη μέσα σε αυτό το διάστημα. Είμαι πολύ περήφανος για εσάς και θέλω να σας συγχαρώ που σταθήκατε στον Άρη στα δύσκολα χρόνια και σας αξίζει να δείτε την ομάδα και τώρα στην πρώτη κατηγορία.