Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Διαβάστε από to10.gr την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Διαβάστε από to10.gr την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Ξάνθη.

Ο Γκιγιέρμε ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς με την Ξάνθη, ενώ καλή απόδοση είχε και ο Φορτούνης με τον Λεονάρντο Κούτρη. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ομάδας του λιμανιού.

Σα: Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε, καθώς ο Βούκοβιτς άλλαξε την πορεία της μπάλας. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας είχε μάλιστα και δύο πολύ καλές αποκρούσεις.

Τοροσίδης: Ο διεθνής μπακ του Ολυμπιακού έπαιξε δεξί μπακ και δεν αντιμετώπισε προβλήματα, σ’ ένα παιχνίδι άλλωστε που η Ξάνθη αμύνονταν στο μεγαλύτερο διάστημα. Δεν του δόθηκε πέναλτι σε τράβηγμα φανέλας, στην φάση του 41’ σε εκτέλεση κόρνερ του Φορτούνη.

Σισέ: Είχε καλές στιγμές αλλά και λάθη στο παιχνίδι του, τα οποία οφείλονταν σε έλλειψη συγκέντρωσης.

Βούκοβιτς: Με αυτογκόλ του Σέρβου (το δεύτερο στο φετινό πρωτάθλημα) η Ξάνθη προηγήθηκε στο σκορ. Ο Βούκοβιτς πέτυχε πάντως το γκολ της ισοφάρισης των ερυθρόλευκων με κοντινή κεφαλιά.

Κούτρης: Ο αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων έκανε καλό παιχνίδι και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού, καθώς έκανε πολλά ανεβάσματα.

Γκιγιέρμε: Πολύ καλό παιχνίδι από τον Βραζιλιάνο μέσο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Γκιγιέρμε κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο και από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες των πειραιωτών.

Καμαρά: Ο δυναμικός μέσος των ερυθρόλευκων έκανε μεγάλη προσπάθεια για να παίξει και η παρουσία του κρίνεται θετική.

Φορτούνης: Ο διεθνής μέσος έκανε καλό παιχνίδι και από δική του σέντρα σκοράρει ο Βούκοβιτς το γκολ της ισοφάρισης. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες και είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι.

Ελαμπντελαουί: Ο Νορβηγός έπαιξε στο δεξί άκρο της επίθεσης στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Ναουέλ: Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού πήρε πρωτοβουλίες από τα αριστερά αλλά στάθηκε άτυχος καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε νωρίς στο ματς.

Γκερέρο: Ο Ισπανός σέντερ φορ δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Ζίφκοβιτς.

Ποντένσε: Μπήκε στο ματς λόγω του τραυματισμού του Ναουέλ και η αλήθεια είναι πως δέχθηκε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους αντιπάλους. Ο Ποντένσε δέχθηκε πολλές κλωτσιές οι οποίες έμεναν ατιμώρητες από το Τζήλο και ο Πορτογάλος ήταν τελικά αυτός που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ποντένσε είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για να σκοράρει αλλά πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Μάνος: Ο 24χρονος σέντερ φορ έδωσε πολλές μάχες μπαίνοντας σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος και πάλεψε πολύ στην περιοχή της Ξάνθης.

Νάτχο: Πέρασε στο παιχνίδι στα τελευταία λεπτά και έπαιξε λίγο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
flex-car.gr