Ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να πετύχει πολύτιμη νίκη (την τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα) καθώς η ομάδα της Τρίπολης επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι Αρκάδες πήραν τους τρεις βαθμούς χάρη σε γκολ του Φερνάντεθ στο 90′.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΣ προβλημάτισε τους γηπεδούχους. Ο Αστέρας έδειχνε αποδιοργανωμένος κι έμεινε για 45 λεπτά σε παθητικό ρόλο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να είναι πολύ πιο δραστήριος και να απειλεί με πιο ορθολογικό τρόπο. Ο Μαρτίνεζ είχε μεγάλο πρόβλημα με τον πάντα επικίνδυνο Κρίζμαν που έκανε ό,τι ήθελε από την δεξιά πλευρά. Ο Παπαδόπουλος φώναξε «παρών» όποτε χρειάστηκε κι έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Στην επανάληψη, οι Αρκάδες ανέβασαν την απόδοσή τους. Κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπάθησαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Πήραν εκείνοι τον έλεγχο, είχαν εκείνοι τις ευκαιρίες όμως δεν έβρισκαν τρόπο να στείλουν την μπάλα στην εστία του Βελλίδη. Ο Μαρκ Φερνάντεθ όμως, που είχε «κλειδώσει» και τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό, είχε το απόγευμα του Σαββάτου τη λύση για τους γηπεδούχους.

Ο Αστέρας πήρε λοιπόν την υπερπολύτιμη νίκη στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Ισπανό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι μεγάλο ρόλο στην κατάκτηση της νίκης για τους Αρκάδες, εκτός του σκόρερ, έπαιξε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε όπως προαναφέραμε πολύ καλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Αστέρας Τρίπολης: (Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85′ Δουβίκας), Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος (60′ Φερνάντεςζ), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς, Μανιάς (90’+2′ Μπελόκ).
ΠΑΣ Γιάννινα:  (Πετράκης): Βελλίδης, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιάκος (63′ Παμλίδης), Μπουκουβάλας, Κριζμάν, Ξυδάς (88′ Μυστακίδης), Σιόντης (83′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης.