Ελληνική σειρά
«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30
Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Μαρίνας κάνει την Ελλη να πιστέψει ότι θα καταφέρει επιτέλους να πείσει τους πάντες για τη σκευωρία που έχει στηθεί. Ο Κωστής προσπαθεί μάταια να αποδείξει πως αξίζει μια ευκαιρία να βγει έξω με εγγύηση. Η μόνη του ελπίδα για να απελευθερωθεί είναι η Ελλη που του ζητεί σε αντάλλαγμα την επιβεβαίωσή του ότι η μυστηριώδης Νάντια Πετρίδου που έχει εισβάλει στη ζωή τους δεν είναι παρά η ίδια η Μαρίνα.
Ξένη σειρά
«Peaky blinders» ΕΡΤ1, 22:00
Ο Αρθουρ, ο Τζον, ο Μάικλ και η Πόλι γλιτώνουν τελευταία στιγμή από την κρεμάλα με την αναστολή του Τόμι. Τα Χριστούγεννα του 1925 τους βρίσκουν αποξενωμένους, μέχρι που ο καθένας τους παίρνει ένα γράμμα από τον Τσανγκρέτα που τους καταδικάζει σε θάνατο, σε αντίποινα για τη δολοφονία του Εϊντζελ και του Βιντσέντε. Ο Τόμι επιμένει να περάσουν την παραμονή των Χριστουγέννων όλοι μαζί για να είναι προστατευμένοι, μέχρι που μαθαίνει ότι οι απόπειρες δολοφονίας θα γίνουν ανήμερα τα Χριστούγεννα και προσπαθεί να ειδοποιήσει την οικογένειά του.
Ξένη ταινία
«Τιτανικός» STAR, 21:00
O Τζακ είναι ένας νεαρός τυχοδιώκτης που κερδίζει σε μια παρτίδα πόκερ ένα εισιτήριο για την τρίτη θέση στο παρθενικό ταξίδι τού «Τιτανικού». Η Ρόουζ είναι μια γοητευτική νεαρή, ανώτατης κοινωνικής τάξης, που ταξιδεύει με τη μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της με το ίδιο υπερωκεάνιο. Οι ζωές των δύο νέων διασταυρώνονται τυχαία στο κατάστρωμα του επιβλητικού «Τιτανικού» και ένας παθιασμένος έρωτας γεννιέται. Η τραγωδία που θα ακολουθήσει θα τον μετατρέψει σε μια συγκλονιστική μάχη για επιβίωση. Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Βίκτορ Γκάρμπερ, Κέιτ Γουίνσλετ, Κάθι Μπέιτς, Γκλόρια Στιούαρτ, Μπίλι Ζέιν, Μπιλ Πάξτον. (ΗΠΑ, 1997, 180′)