Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00
Ο Μπάμπης ετοιμάζεται για τον χορό του Ποντιακού Συλλόγου. Η Σοφία και η Ξένια όμως δεν θέλουν να πάνε. Ο Μπάμπης θα πάει μόνος του; Η Καίτη μένει ξαφνικά χωρίς βοηθό και πελαγώνει παλεύοντας να φέρει σε πέρας έναν γάμο «τζετ-σετ» που έχει αναλάβει. Ο Ηλίας προσφέρεται να βοηθήσει, μα το μετανιώνει πολύ σύντομα. Ο Μηνάς, που πάντα μπερδεύεται από το μεγάλο σόι της Βούλας, έχει να αντιμετωπίσει μια οικογενειακή μάζωξη. Και η Βούλα τού κάνει εντατικά μαθήματα γενεαλογικού δέντρου.
Η Βέλη αρρωσταίνει αλλά αρνείται πεισματικά κάθε φροντίδα. Τι θα γίνει όμως όταν κολλήσει και τον Αγγελο; Πώς θα χωρέσουν δύο άρρωστοι στο ίδιο κρεβάτι;
«Κάνε γονείς να δεις καλό» ΑΝΤ1, 21:45
Η Αλέκα απογοητευμένη από τη στάση του Κώστα προσπαθεί να «ξεδώσει» κάπου για να μην πέσει στην κατάθλιψη. Αποφασίζει να βρει παλιές φίλες και να μπει στον κόσμο του τζόγου και του καζίνου. Φυσικά κανένας από την οικογένεια δεν το ξέρει και νομίζουν πως η Αλέκα άρχισε να πηγαίνει στη χορωδία. Τι γίνεται όμως όταν η Αλέκα ζητάει από παντού λεφτά και λέει άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον; Ολοι φοβούνται πως η Αλέκα  «τα έχασε».

Ξένη ταινία

«Οι επιδροµείς» STAR, 21:00
Oταν μια τράπεζα γίνεται στόχος βίαιης ληστείας, όλα τα στοιχεία που συγκεντρώνουν οι Αρχές υποδεικνύουν τον ιδιοκτήτη της αλλά και τους υψηλής ισχύος πελάτες του. Μια ομάδα ειδικών πρακτόρων του FBI ερευνά σε βάθος την υπόθεση και με τις θανατηφόρες ληστείες να συνεχίζονται γίνεται πια ολοφάνερο πως πρόκειται για μια  μεγαλύτερη, καλοστημένη συνωμοσία. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Κρίστοφερ Μελόνι, Ντέιβ Μπαουτίστα. (ΗΠΑ/Καναδάς, 2016, 97′)