Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Φεύγει κι άλλο μέλος της οικογένειας Τριανταφύλλου για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα; Ολες οι ενδείξεις μαρτυρούν στην Αλεξάνδρα ότι ο πολυαγαπημένος της Μενέλαος είναι έτοιμος να ακολουθήσει τα βήματα του γιου του και να μετακομίσει στην Αφρική, για να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Γιατί όμως της το κρατά κρυφό και πώς θα αντιδράσουν τα παιδιά του όταν το μάθουν; Υπάρχει κανείς που μπορεί να ηρεμήσει την Αλεξάνδρα;
«Πέτα τη φριτέζα» ΑΝΤ1, 21.45
Η Ζαμπέλα μετά το ατύχημα με το τσόφλι αποφασίζει να πάει το πράγμα στα άκρα και ζητάει τη συνδρομή του Αντρέα. Λάκης και Σωκράτης πείθουν τον Κίμωνα να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη Φωτεινή και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβουν τη φυγή της. Την εμφάνισή του στο μαγαζί κάνει ένας μυστηριώδης άντρας που γίνεται μάρτυρας αρκετών κωμικοτραγικών καταστάσεων εντός της Λαγουδέρας. Οταν στο τέλος αποκαλύπτει  την ιδιότητά του, ο Κίμωνας σοκάρεται έντονα.
Ξένη ταινία
«Ο αριστερόχειρας» STAR, 23.40
Αν και αριστερόχειρας, ο Μπίλι «The Great» Χόουπ έχει κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας ελαφριών βαρέων βαρών στο αμερικανικό πρωτάθλημα πυγμαχίας, χάρη κυρίως στη χαρακτηριστική επιθετική κίνηση «southpaw», και μοιάζει να τα έχει όλα: μια εντυπωσιακή καριέρα, μια υπέροχη οικογένεια και έναν υπερπολυτελή τρόπο ζωής. Η ιδανική ζωή του όμως καταρρέει όταν ένα τραγικό συμβάν τον βυθίζει στον εθισμό του αλκοόλ και του στοιχίζει την καριέρα του, αλλά και την κηδεμονία της κόρης του. Εκεί που όλα μοιάζουν χαμένα, ένας πρώην μποξέρ τον παίρνει υπό την προστασία του και τον βοηθά να βρει πάλι τον δρόμο του προς την κορυφή. Πρωταγωνιστούν οι Ρέιτσελ Μακ Ανταμς, Φόρεστ Γουίτακερ, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ναόμι Χάρις, Κέρτις «50 Cent» Τζάκσον, Ρίτα Ορα. (ΗΠΑ, 2015, 115′)