Ελληνική σειρά
«Η επιστροφή»
ΑΝΤ1, 20.45
Ο Ορέστης εξοργισμένος από τις απειλές της Εβελίνας την απολύει. Ο Μάνος ψάχνει στοιχεία προσπαθώντας να αποδείξει την εμπλοκή του Ορέστη και του Ζερβού στη δολοφονία του Αντώνη. Παράλληλα η Βίκυ κάνει μια απόπειρα επανασύνδεσης του Χάρη και της Ελενας με καταστροφικά αποτελέσματα. Ο Νικήτας αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Νίκο μόλις μαθαίνει το ένοχο μυστικό του ενώ ο Ορέστης ανακαλύπτει πως μπήκε στη ζωή της γυναίκας του ένας μυστηριώδης άνδρας με το όνομα Φίλιππος Μαράκης.
Ξένη σειρά
«True detective»
ΕΡΤ1, 22.00
Η ομάδα προσπαθεί να συνέλθει από την περιπέτεια και να συνδέσει τα στοιχεία. Ο Βελκόρο πηγαίνει στην Ντέιβις τα στοιχεία που βρήκαν, αλλά τη βρίσκει νεκρή. Και οι τρεις βρίσκονται πολύ στριμωγμένοι: ανακρίνουν την Μπεζερίδη για τον θάνατο ενός φρουρού, ο Βελκόρο θεωρείται ύποπτος για τον φόνο της Ντέιβις και τον Γούντρου τον εκβιάζουν με φωτογραφίες από την κρυφή ερωτική του ζωή.
Ξένη ταινία
«Χωρίς διέξοδο»
ALPHA, 00.10
Eνας Αμερικανός μετακομίζει με την οικογένειά του στη Νοτιοανατολική Ασία, για να αναλάβει καθήκοντα ως μηχανικός σε μια νέα εταιρεία. Σύντομα όμως διαπιστώνει ότι ο παραδεισένιος προορισμός μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να μετατραπεί σε κόλαση, όταν λόγω της πολιτικής αστάθειας που επικρατεί στη χώρα, ομάδες επαναστατών που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση αρχίζουν να συρρέουν μέσα στην πόλη. Η κατάσταση για τον Τζακ και την οικογένειά του επιδεινώνεται, όταν διαπιστώνει ότι οι ξένοι στη χώρα θεωρούνται πλέον ανεπιθύμητοι και εκτελούνται με συνοπτικές διαδικασίες. Ο Τζακ δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια, παρά να βρει για τον ίδιο και την οικογένειά του το ασφαλέστερο καταφύγιο. Πρωταγωνιστούν οι Οουεν Γουίλσον, Λέικ Μπελ, Πιρς Μπρόσναν, Στέρλιν Τζέρινς, Κλερ Γκίαρ. (ΗΠΑ/Ταϊλάνδη, 2015, 94′)