Τηλεπαιχνίδι

«Still standing», ANT1, 17:30
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο «Still standing» τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Ελληνική σειρά

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00
Το γεύμα που παραθέτουν στη βίλα η Σύλβια και ο Ζούβας για να ανάψουν τη φλόγα ανάμεσα στον Φώτη και τη Βάνα καταλήγει σε καταστροφή όταν πέφτει η ιδέα να παίξουν μπουκάλα. Μετά από μια αντιπαράθεση, ο Αχιλλέας καταφέρνει να μεγαλώσει τον φόβο της Βασιλίνας για το αν ο Αντρέας είναι επικίνδυνος. Ο Αχιλλέας ζητά από τη Ρενάτα να υποδυθούν μπροστά στις κάμερες της Βασιλίνας ότι χωρίζουν, αλλά η Ρενάτα αρνείται να λάβει μέρος σε αυτό το θέατρο.

Ξένη ταινία

«Παζολίνι», ΕΡΤ2, 23:55
Νοέμβριος 1975. Σε μια διεφθαρμένη Ιταλία, όπου ο φόβος της αλήθειας και του πάθους βασιλεύει, ο Πιερ Πάολο Παζολίνι, ο οποίος ολοκληρώνει το αριστούργημά του «Salo» (Σαλό), καταγγέλλει και επιτίθεται διαρκώς στους πολιτικούς της χώρας του, γράφοντας οργισμένα άρθρα, τα οποία τελικά βάζουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας της ζωής του ο Παζολίνι περνά τις ώρες του με την πολυαγαπημένη του μητέρα και αργότερα με τους καλούς του φίλους, προτού τελικά μπει στο αυτοκίνητό του για την αναζήτηση νυχτερινών περιπετειών στην Αιώνια Πόλη. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλεμ Νταφόε, Βαλέριο Μασταντρέα, Μαρία ντε Μεντέιρος, Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Αντριάνα Αστι, Νινέτο Ντάβολι (Ιταλία / Βέλγιο / Γαλλία, 2014, 84′).