Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00
Η ζωή του Ηλία απειλείται από έναν άνθρωπο της νύχτας, στον οποίο έριξε ένα τσουχτερό πρόστιμο. Η Καίτη προσφέρεται να κάνει τα «γλυκά μάτια» στον γκάνγκστερ για να γλιτώσει τον Ηλία. Ο Αγγελος αποφασίζει να κάνει κάτι αυθόρμητο και αγοράζει καινούργια τηλεόραση. Η Βέλη αρχικά αδιαφορεί, όμως σύντομα ο πόλεμος του τηλεκοντρόλ ξεσπάει. Η Βούλα σχεδιάζει το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, ενώ ο Μηνάς ετοιμάζεται να φέρει δύο περίεργους «φύλακες» στο σπίτι.
«Κάνε γονείς να δεις καλό», ΑΝΤ1, 21:45
Η Αλέκα με τον Κώστα πηγαίνουν στον Ωρωπό να μαζέψουν κάποια πράγματα που χρειάζονται. Με αφορμή μια πολυθρόνα που διεκδικούν και οι δύο βγαίνει στη φορά ένα παλιό φλερτ του Κώστα με μια κολλητή φίλη της Αλέκας. Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε! Η Αλέκα είναι έξαλλη με τον Κώστα. Οσο και αν προσπαθεί να δικαιολογηθεί ο Κώστας, το ποτήρι ράγισε… Η Αλέκα δεν θέλει ούτε να τον δει στα μάτια της.

Ξένη ταινία

«Εβδομος γιος», STAR, 21:00
18oς αιώνας και ο πόλεμος μεταξύ του υπερφυσικού και των ανθρώπων μαίνεται. Ο μοναδικός πολέμιος του Κακού, ο δάσκαλος Γκρέγκορι, ικανότατος κυνηγός μαγισσών, φυλακίζει την πανίσχυρη Μάγισσα Μάλκιν. Oμως η Μάλκιν κατορθώνει να δραπετεύσει και είναι έτοιμη να τον εκδικηθεί και, μαζί με τους καλύτερους των ακολούθων της, να κυριαρχήσει στον κόσμο. Ο Γκρέγκορι έρχεται αντιμέτωπος με τις σκοτεινές δυνάμεις, που πάντοτε ήξερε ότι θα επιστρέψουν. Μέσα στον ελάχιστο χρόνο που έχει μέχρι την επόμενη κόκκινη πανσέληνο, θα πρέπει να εκπαιδεύσει τον νέο του μαθητευόμενο, Τομ Γουόρντ, και να τον μυήσει στα απόκρυφα μυστικά της μαύρης μαγείας. Πρωταγωνιστούν οι Τζουλιάν Μουρ, Τζεφ Μπρίτζες, Μπεν Μπαρνς, Ντζιμόν Χουνσού, Αλίσια Βικάντερ. (ΗΠΑ/Αγγλία/Καναδάς/Κίνα, 2014, 90′)