Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00
Χαράς ευαγγέλια για την Αλεξάνδρα, αφού ο Αρης την ειδοποιεί πως θέλει να φιλοξενήσουν τη φίλη του, η οποία θα έρθει στην Ελλάδα από την Αφρική για λίγες μέρες. Τη λένε Στέλλα, είναι γιατρός και θα κόψει απότομα τη χαρά της Αλεξάνδρας, αφού ανακοινώνει στην οικογένεια ότι ο Αρης θα παραμείνει, τελικά, για άλλους έξι μήνες στην Αφρική. Η Αλεξάνδρα γίνεται έξαλλη και θεωρεί πως αιτία της απόφασής του είναι η Στέλλα που τον ξελόγιασε. Οι υπόλοιποι της λένε πως η κοπέλα δεν μοιάζει τέτοιος άνθρωπος, αλλά εκείνη είναι πεπεισμένη πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.
 
«Πέτα τη φριτέζα» ΑΝΤ1, 21:45
Ο Κίμωνας προσπαθεί να ελέγξει την τεταμένη κατάσταση ανάμεσα σε Βύρωνα και Φωτεινή για να καταφέρει να κάνει την πρόβα τζενεράλε. Παράλληλα έχει να χαλιναγωγήσει και τον Φίλιππο, ο οποίος μετά την εξομολόγησή του στη Μαριέττα είναι εκτός ελέγχου. Η δοκιμαστική εκπομπή του Αντρέα προβάλλεται στους καναλάρχες Αλέκο και Ζαμπέλα από τη Φάλον και έχει εξαιρετικά απρόβλεπτη κατάληξη. Ο Αντρέας μην μπορώντας να διαχειριστεί αυτήν την έκβαση, ξεσπάει την ώρα της πρόβας και τσαλακώνει την εικόνα που θέλει να δώσει ο Κίμωνας από την αρχή.

Ξένη ταινία

«Πολύτιμο φορτίο», STAR, 23:20
Ο Εντι, ένα αδίστακτο αφεντικό της μαφίας, κυνηγάει τη γοητευτική απατεώνισσα Κάρεν μετά από μια αποτυχημένη ληστεία, για την οποία τη θεωρεί υπεύθυνη. Η Κάρεν προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Εντι και για να τα καταφέρει επιστρατεύει τον πρώην εραστή της και κλέφτη Τζακ, για να ληστέψουν ένα πολύτιμο φορτίο με σπάνια πετράδια. Αλλά όταν και αυτή η ληστεία καταλήγει σε φιάσκο, οι Τζακ, Κάρεν και Εντι βρίσκονται αντιμέτωποι σε μια θανατηφόρα αναμέτρηση. Πρωταγωνιστούν: Μπρους Γουίλις, Μαρκ-Πολ Γκόσελαρ, Κλερ Φορλάνι, Νικ Λόεμπ. (Καναδάς, 2016, 84)