Ψυχαγωγική εκποµπή
«DOT.»  ΣΚΑΪ, 17.20
Σήμερα ο Γιάννης Αποστολάκης μπαίνει στην κουζίνα με έξυπνες και εύκολες συνταγές. Η life coach Μάρεα Λαουτάρη δίνει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μάς βοηθάει να ανανεώσουμε το σπίτι μας με έξυπνες κατασκευές. Η Τόνια Παπαμιχαλοπούλου και η Βιβή Αγγελάκη κάνουν τα κορίτσια ακόμη πιο όμορφα. Τέλος, η Βασιλική Ρούσσου, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Βάλια Ζαμπάρα, η Θάλεια Γιαννακοπούλου, η Γιάννα Κορρέ και ο Τάσος Μπιμπισίδης τριγυρνούν στην πόλη και μας παρουσιάζουν όλα όσα θα μας χαρίσουν ένα χαλαρό weekend. Παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.
Ξένες ταινίες
«Malificent» ALPHA, 22.00
Η Μαλέφισεντ είναι μια παντοδύναμη νεράιδα που προστατεύει την ειρήνη και τη γαλήνη στο βασίλειο του Μουρ από την πολεμική μανία των ανθρώπων. Οταν, όμως, κάποια στιγμή ο παιδικός της φίλος Στέφαν τής αφαιρέσει με δόλο τα φτερά και τη δύναμή της για να κερδίσει τον βασιλικό θρόνο, η Μαλέφισεντ χάνει την αθωότητά της και μετατρέπεται σε μια σκοτεινή και εκδικητική δύναμη. Πρωταγωνιστούν οι Αντζελίνα Τζολί, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ελ Φάνινγκ, Σαμ Ράιλι, Ιμέλντα Στόντον, Τζούνο Τεμπλ, Λέσι Μάνβιλ. (ΗΠΑ, 2014, 97′)
«Η γη της επαγγελίας» ΕΡΤ1, 22.00
Ο Στιβ Μπάτλερ και η Σου Τόμασον, πωλητές μιας εταιρείας φυσικού αερίου, φτάνουν σε μια αγροτική κωμόπολη με σκοπό να πείσουν τους κατοίκους να τους παραχωρήσουν τα δικαιώματα γεώτρησης. Θεωρώντας ότι οι κάτοικοι θα δεχθούν την προσφορά τους λόγω της οικονομικής κρίσης, βρίσκονται προ εκπλήξεως. Οι ενστάσεις ενός ηλικιωμένου δασκάλου και η παρουσία ενός οικολόγου ακτιβιστή που συγκρούεται με τον Στιβ όμως θα τους ανατρέψουν τα σχέδια. Πρωταγωνιστούν οι Ματ Ντέιμον, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ, Τζον Κραζίνσκι, Ρόζμαρι Ντεβίτ, Σκουτ Μακνέρι, Τίτους Γουέλιβερ, Χαλ Χόλμπρουκ. (ΗΠΑ, 2012, 100′)