Τηλεπαιχνίδι

«Still standing», ANT1, 17:30
Ενας βασικός παίκτης, 10 αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος «επιζών», που θα καταφέρει να παραμείνει «όρθιος» μέχρι το τέλος. Στο «Still standing» τα στοιχεία της ταχύτητας και του αιφνιδιασμού κυριαρχούν, ενώ οι τηλεθεατές θα «παγώνουν» τη στιγμή που ο παίκτης με τη λανθασμένη απάντηση θα χάνει κυριολεκτικά τη γη κάτω από τα πόδια του και θα πέφτει στο «κενό». Παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Μεταγλωττισµένη ταινία

«Ψάχνοντας τον Νέµο», ALPHA, 21:20
Ο Μάρλιν και ο γιος του Νέμο, δύο τροπικά ψαράκια, ζουν σε μια ασφαλή γειτονιά του ωκεανού. Κάποια μέρα όμως ο Νέμο ξεφεύγει από τον υπερπροστατευτικό πατέρα του και εξερευνά την απέραντη θάλασσα, καταλήγοντας στο ενυδρείο ενός οδοντιάτρου! Απελπισμένος ο Μάρλιν προσπαθεί να τον βρει, ξεκινώντας μια πραγματική οδύσσεια με δεκάδες εμπόδια και κινδύνους. Ευτυχώς γι’ αυτόν, στον δρόμο του θα γνωρίσει την Ντόρι, το πιο καλόκαρδο, αλλά και το πιο αφηρημένο ψάρι του πλανήτη, που θα τον πείσει ότι όλα γίνονται όπως τα θέλουμε εμείς, αρκεί να το πιστεύουμε πραγματικά. (ΗΠΑ, 2003, 90′)

Ξένη ταινία

«Οι µπάτσοι της συµφοράς», STAR, 22:45
Τα προβλήματα δύο αστυνομικών δεν φαίνεται να έχουν σταματημό. Μετά από μια αποτυχημένη απόπειρα να συλλάβουν έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών βρίσκονται σε διαθεσιμότητα. Το γεγονός αυτό έρχεται να συμβάλει στην οικονομική στενότητα του ενός, ο οποίος μάλιστα έχει να αντιμετωπίσει και τα τρέχοντα έξοδα του γάμου της κόρης του. Απελπισμένος, αποφασίζει να πουλήσει μία συλλεκτική κάρτα ενός παίκτη του μπέιζμπολ που έχει χρόνια στην κατοχή του. Τα πράγματα όμως θα στραβώσουν όταν ένας μαφιόζος, με εμμονή στα αναμνηστικά αντικείμενα παλιότερων εποχών, ληστεύει το ενεχυροδανειστήριο στο οποίο είχε φυλάξει την κάρτα. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τρέισι Μόργκαν, Χουάν Κάρλος Χερνάντεζ. (ΗΠΑ, 2010, 98′)