Ξένη σειρά

«Big little lies»
ΕΡΤ1, 22.00
Η Μάντελιν ανησυχεί για τον «λάκκο με τα φίδια» που ξεσκέπασε για την Τζέιν. Η Τζέιν επιτίθεται στη Ρενάτα για μία αναφορά που κυκλοφορεί στο σχολείο και αφορά τον Ζίγκι. Η δρ Ράισμαν προτρέπει την απρόθυμη Σελέστ να αρχίσει να σκέφτεται στρατηγικές εξόδου. Πριν από το δείπνο των γονέων, η Μπόνι μιλά στον Νέιθαν για μία μυστική εργασία που κάνει η Αμαμπέλα. Στο μεταξύ, ο Εντ με τη Μάντελιν συζητούν ανοιχτά μεταξύ τους για την έλλειψη πάθους στον γάμο τους.

Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα»
ΑΝΤ1, 18.30
Ο Μιχάλης, ερωτευμένος με τη Μαρίνα, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ομως εκείνη του ζητάει να μη γνωστοποιήσουν ακόμα τη σχέση τους, προκειμένου να προστατευτούν από τις αντιδράσεις της οικογένειας Μακρή. Ετσι κερδίζει χρόνο για τον Κωστή, ο οποίος έχει ήδη βάλει σε εφαρμογή το παιχνίδι που σχεδίασε η Μαρίνα με τις μετοχές της εταιρείας. Η επιβεβαίωση πως ο Δημήτρης Μακρής έχει ρίξει τον αδελφό του στο θέμα της οικογενειακής κληρονομιάς έχει δημιουργήσει κρίση στη σχέση της Ελλης με τον πατέρα της, η οποία βαθαίνει ακόμα περισσότερο καθώς ανακαλύπτει και ότι διατηρεί εξωσυζυγικές σχέσεις με την αδελφή του Κωστή.
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Oλα είναι έτοιμα για το μεγάλο αντίο στη Φαίη. Ο Δαμιανός θέλει να αναγκάσει Βλάση και Λουκά να καταφύγουν σε μία μακάβρια λύση για να σιγουρευτεί ότι η σορός ανήκει όντως στη Φαίη. Ο Αχιλλέας είναι σίγουρος ότι η Βασιλίνα είναι πίσω από την κάμερα στο σπίτι του και για να το αποδείξει στη Ρενάτα επιστρατεύει τον πλέον λάθος άνθρωπο. Ο Αντρέας πέφτει στην παγίδα που του έστησε η Αιμιλία και προσπαθεί να ελιχθεί.