Ελληνικές σειρές

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00
Η Ξένια πείθει τον Μπάμπη να γραφτεί στο κολυμβητήριο, αλλά όταν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, αντί για κολύμπι κάνει τεστ κοπώσεως. Η Καίτη αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τα υδραυλικά και, αναγκαστικά, πρέπει να μπαινοβγαίνει τώρα σπίτι του Ηλία ακόμα πιο συχνά, ώστε να δανείζεται το νερό του. Η Βέλη κρατάει το παιδάκι ενός χωρισμένου μπαμπά, που δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις παιδαγωγικές της μεθόδους. Ομως ο Αγγελος υποψιάζεται κάτι άλλο.
 
«Κάνε γονείς να δεις καλό», ΑΝΤ1, 21:45
Φτάνοντας η μέρα της επετείου του γάμου του Κώστα και της Αλέκας, ο Κώστας προτείνει στην Αλέκα να πάνε σε δικηγόρο για το διαζύγιο και της λέει πως είναι ωραία ευκαιρία να γιορτάζουν την ημέρα του γάμου και του χωρισμού τους την ίδια ημέρα. Μια επιμελήτρια του εκδοτικού οίκου που δουλεύει ο Αντώνης θα είναι η αφορμή για να ζηλέψει η Νίκη και να νιώσει μειονεκτικά μπροστά της. Ο Αντώνης προσπαθεί να την πείσει πως δεν συμβαίνει τίποτα, αλλά η Νίκη είναι έξαλλη μαζί του.

Ξένη ταινία

«Εverest», STAR, 21:00
Δύο ορειβατικές ομάδες, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πιο ψηλή βουνοκορφή, το Εβερεστ, παγιδεύονται στα χιόνια. Αμέτρητα ρίσκα. Τεράστιες δυσκολίες. Χρόνια εκπαίδευσης για προκλήσεις, που δεν είναι εύκολο να προβλεφθούν. O,τι κι αν είναι αυτό, όμως, που πυροδοτεί την προσπάθεια να φτάσουν στο πιο επικίνδυνο σημείο της Γης, αυτό που είναι αδιαμφισβήτητο είναι πως στην κορυφή οι φιλοδοξίες, πολύ συχνά, συναντούν την ανθρώπινη λιποψυχία και τη θηριώδη καταιγίδα. Η ταινία βασίζεται στα απίστευτα γεγονότα που έλαβαν χώρα το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Eβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Κλαρκ, Τζος Μπρόλιν, Τζέικ Τζίλενχαλ, Ρόμπιν Ράιτ. (HΠA, 2015, 116′)