Ξένη σειρά
«True detective»
ΕΡΤ1, 23.30
Ο Σέμιον αρχίζει να χτίζει από το μηδέν την αυτοκρατορία του, κλείνοντας συμφωνίες με τους εμπόρους ναρκωτικών της πόλης. Η Μπεζερίδη και ο Βελκόρο ακολουθούν τις κινήσεις του Κάσπερ που τους οδηγούν σε τεράστιες εκτάσεις γης μολυσμένες από τα ορυχεία. Πηγαίνουν και στο «Πνευματιστικό» Κέντρο του πατέρα της Μπεζερίδη, ο οποίος τους λέει ότι ο δήμαρχος, ο Κάσπερ και ο ψυχίατρος του Κάσπερ είναι συνεργάτες και ότι ο δήμαρχος έχει ισχυρούς φίλους και μεγάλη δύναμη.
Ελληνικές σειρές
«Η επιστροφή»
ΑΝΤ1, 20.45
Η Ελενα θυμώνει που της απέκρυψαν ότι ο Φώτης είναι αδελφός του Μάνου, παρ’ όλα αυτά δέχεται να τον κρατήσουν σπίτι τους ενώ προτείνει στον Ορέστη να τον υιοθετήσουν. Η πρότασή της δημιουργεί αναστάτωση και φέρνει τις σχέσεις του Μάνου και του Ορέστη στα άκρα. Παράλληλα η Αννα προσπαθεί ακόμα να καταλάβει τον λόγο που ο Μάνος της ζήτησε να χωρίσουν και πείθει τη Δανάη να του μιλήσει. Ο Χάρης προσπαθεί να θάψει τα αισθήματά του για τη Λίλα και προτείνει στη Χλόη να συγκατοικήσουν.
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Ορφέας βιώνει τον απόλυτο πανικό μετά την απόφαση της Ελένης να χωρίσουν και προσπαθεί με κλάματα, απειλές και παρακάλια να τη μεταπείσει. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι για μια ακόμα φορά ασταθής και ο θυμός του επικίνδυνος και ανεξέλεγκτος. Ο Σωκράτης δίνει δείγμα DNA στην αστυνομία και πηγαίνει στην Αίγινα για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, όπου και συναντιέται με την οικογένεια Μελά. Ο Ορφέας παθαίνει μεγάλο σοκ όταν συνειδητοποιεί ότι ο Σωκράτης είναι ο γιος της γυναίκας που σκότωσε πριν από 18 χρόνια. Στο μεταξύ η Αθηνά, υποδυόμενη την εθελόντρια, πηγαίνει στην πλατεία Βικτωρίας προκειμένου να εισχωρήσει στο κύκλωμα αυτών που απάγουν παιδιά.