Ελληνικές σειρές
«Το σόι σου» ALPHA, 21.00
Η εγκυμοσύνη της Αλίνας προχωρεί, όμως κανένας δεν τολμά να ρωτήσει το ζευγάρι για το όνομα του παιδιού. Ο Βαγγέλης και η Χαρούλα εύχονται να πάρει το όνομα του παππού, αλλά επειδή τρέμουν για το τι θα ακούσουν, αποφεύγουν τη συζήτηση. Μέχρι που η Μπέλα θα αποφασίσει να αγοράσει στον ανιψιό της μια ταυτότητα και θα κάνει την ερώτηση που όλοι φοβούνται.
 
«Πέτα τη φριτέζα» ΑΝΤ1, 21.45
Ο Λάκης με τον Σωκράτη προσπαθούν να ελέγξουν τη συμπεριφορά του Αντρέα και να τον κατευνάσουν, με φθηνό εκβιασμό. Ο Αντρέας, με τη σειρά του, προσπαθεί να εξηγηθεί στο χωριό δίνοντας μια συνέντευξη-παρωδία στον Αλέκο. Παράλληλα, η φήμη του Κίμωνα δέχεται μαζικά πλήγματα από δημοσιεύματα που τον θέλουν ηττημένο από έναν άγνωστο ταβερνιάρη στα μάτια ενός άραβα πρίγκιπα. Η Θάλεια δεν μπορεί να δεχτεί την ξαφνική φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε Φίλιππο και Μένιο και αντιδρά σπασμωδικά, πληγώνοντας τον Μένιο εκεί που πονάει περισσότερο.
Ξένη ταινία
«V for Vendetta» STAR, 23.00
Μεταφερόμαστε στο μέλλον, όταν η Μεγάλη Βρετανία θα βρεθεί κάτω από τον ζυγό ενός διεφθαρμένου, ολοκληρωτικού καθεστώτος. Ηγέτης ο Ανταμ Σάτλερ, που οι μιλιταριστικές του μέθοδοι έχουν επιβάλει τον φόβο. Σε αυτόν τον παρακμιακό κόσμο των καταδοτών και των αδίστακτων μυστικών πρακτόρων, η Ιβι γνωρίζεται με τον V, έναν μασκοφόρο ιδεαλιστή τρομοκράτη, ειδικό στις πολεμικές τέχνες και αποφασισμένο να ανατρέψει το φασιστικό καθεστώς του Σάτλερ. Εχοντας συλλάβει ένα ιδιοφυές σχέδιο προκειμένου να ανατινάξει το κοινοβούλιο στις 5 Νοεμβρίου – όπως είχε επιχειρήσει ο αναρχικός Γκάι Φοκς την ίδια ημερομηνία το 1605 – ο V θέτει σε εφαρμογή τις ανορθόδοξες μεθόδους του. Πρωταγωνιστούν οι Χιούγκο Γουίβινγκ, Νάταλι Πόρτμαν, Τζον Χαρτ, Στίβεν Ρία, Στίβεν Φράι. (HΠΑ / Αγγλία / Γερμανία, 2005, 120′)