Ελληνικές σειρές

«Γυναίκα χωρίς όνοµα», ΑΝΤ1, 18:30
Η Ελλη, ανήσυχη για τον γάμο της, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατήσει τον Κωστή μακριά από τη Μαρίνα και γι’ αυτό επιστρατεύει τον πατέρα της, ζητώντας του να λάβει δραστικά μέτρα. Κι ενώ οι πιέσεις από τους γύρω δίνουν την ευκαιρία στη Μαρίνα και στον Κωστή να ξεκαθαρίσουν τα γεγονότα που τους πλήγωσαν στο παρελθόν, εκείνη του ζητάει να παίξει ένα παράτολμο παιχνίδι με τις μετοχές της εταιρείας του πεθερού του. Ταυτόχρονα, πιέσεις να φύγει από τον γάμο του δέχεται και ο Νάσος, που βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στη Χριστίνα και στη Μάρθα, ενώ τις αποφάσεις της δείχνει να έχει πάρει ήδη η Κάτια, που δρομολογεί το διαζύγιό της με τον Δημήτρη.
 
«Ελα στη θέση µου» ALPHA, 20:00
Η μακάβρια είδηση από το Ομάν βρίσκει τον Βλάση σίγουρο ότι η Φαίη είναι μια χαρά. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να υπογράψει το συμβόλαιο βλέποντας την εταιρεία στο χείλος του γκρεμού, αλλά ο Ανδρέας έχει άλλα σχέδια. Η Αιμιλία προσπαθεί να στριμώξει τον Ανδρέα με αφορμή τη φωτογραφία του, αλλά με τη βοήθεια της Φλωρέτας ξεγλιστρά.

Ξένη ταινία

«Red 2» STAR, 22:45
Ο συνταξιούχος μυστικός πράκτορας της CIA Φρανκ Μόουζες ζει ήρεμος και ευτυχισμένος δίπλα στη γυναίκα του, μέχρι που άθελά του βρίσκεται μπλεγμένος σε μια δουλειά του παρελθόντος. Ο Φρανκ ενώνεται ξανά με την ομάδα του σε μια προσπάθεια εντοπισμού μιας ψυχροπολεμικής, πυρηνικής συσκευής. Για να τα καταφέρουν θα πρέπει να ξεπεράσουν έναν ολόκληρο στρατό δολοφόνων, αδίστακτους τρομοκράτες καθώς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, οι οποίοι επίσης με τη σειρά τους παλεύουν για την απόκτηση της συσκευής. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Τζον Μάλκοβιτς, Μέρι Λουίζ Πάρκερ, Αντονι Χόπκινς, Ελεν Μίρεν, Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς. (ΗΠΑ/Γαλλία/Καναδάς, 2013, 104)