Ελληνικές σειρές
«Η επιστροφή»
ANT1, 20.45
Ο Ορέστης αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Ζερβό όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Πώς θα αντιδράσει ο αστυνόμος μπροστά στις απίστευτες αποκαλύψεις του; Ο Μάνος ικετεύει τη Δανάη να μην πει στην Ελενα ότι δεν είναι ο γιος της. Εκείνη όμως απαιτεί να μάθει ποιος τον έβαλε να παίξει αυτό το θέατρο. Αραγε θα της ομολογήσει την εμπλοκή του ίδιου της του πατέρα; Ο Νικήτας μαθαίνει από τον Πέτρο τι ακριβώς έγινε στο εξοχικό, καθώς και για τα αποτρόπαια ευρήματα που βρήκε σκάβοντας.
 
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον τελευταίο φόνο του Γενάρη και στα χέρια της έχει μια περιγραφή του από δύο μάρτυρες. Η Ολγα γράφει ένα γράμμα στην Αννα που είναι πολύ ανησυχητικό. Η Μαργκώ παρουσιάζει στον Στρατηγό το σχέδιό της για να αναγκάσει τον Τόνυ να γυρίσει πίσω. Η Χριστίνα μαθαίνει για την κοπέλα που σκότωσε ο Γενάρης και το μυαλό της πάει στον Ορφέα. Ο Νικόλας συναντιέται με την Αθηνά και τη βλέπει ανανεωμένη, πέφτει όμως από τα σύννεφα μόλις αυτή του λέει ότι επανασυνδέθηκε με τον πρώην της.
Ξένη ταινία
«Χωρίς οίκτο»
STAR, 21.00
Αστεγος και φυγάς από στρατοδικείο, ο Τζόι Τζόουνς, ένας προβληματικός πρώην στρατιώτης των ειδικών δυνάμεων, εισέρχεται στον εγκληματικό υπόκοσμο του Λονδίνου αρπάζοντας την ταυτότητα ενός άλλου ανθρώπου που θα τον μεταμορφώσει σε έναν εκδικητικό άγγελο στη συνέχεια. Ο Τζόουνς κυκλοφορεί στον λονδρέζικο υπόκοσμο και κάποια στιγμή προσεταιρίζεται την ταυτότητα ενός άλλου άνδρα. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Αγκατα Μπουζέκ, Μπένεντικτ Γουόνγκ, Κρίστιαν Μπράσινγκτον. (ΗΠΑ, 2013, 105′)