Ελληνικεσ σειρεσ
«Το σόι σου»
ALPHA, 21.00
Ο Σάββας ξεκινά μαθήματα Κραβ Μαγκά με τον φίλο του τον Τάκη, ενώ η Λυδία τού υπενθυμίζει ότι και ο Κωνσταντίνος ήθελε να αρχίσουν μια δραστηριότητα μαζί. Ο Σάββας τής ζητάει, λοιπόν, να μην πουν τίποτα ακόμα σε κανέναν. Η Λυδία βέβαια, παράλληλα με όλα αυτά, έχει να αντιμετωπίσει και κάποια μικρά απανωτά χτυπήματα, που την κάνουν να έρθει στο κυριακάτικο τραπέζι με μελανιές στα χέρια και μαυρισμένο μάτι. Το γεγονός αυτό κάνει τη Φωτούλα να θυμηθεί τη θεία της στο χωριό, που έτρωγε ξύλο απ’ τον άντρα της. Οι υπόλοιποι, βέβαια, της οικογένειας, λένε πως πρόκειται περί τυχαίων γεγονότων.
«Πέτα τη φριτέζα»
ANT1, 21.45
Ο Κίμων βρίσκει τον Ανδρέα και τη Φάλον στο σπίτι του. Εχει να απολογηθεί για τα αποτελέσματα που βρήκαν, αλλά για καλή του τύχη έχουν βγάλει λάθος συμπεράσματα. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι η αγορά της μηχανής ήταν ένα μεγάλο λάθος. Το χωριό συνταράσσει η άφιξη ενός πρίγκιπα από τα Εμιράτα και η Ζαμπέλα με τον Αλέκο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη φήμη του Κίμωνα για να του κάνουν εντύπωση.
Ξένη ταινία
«Ο κυνηγηµένος»
STAR, 23.00
Μετά τον θάνατο της πρώην γυναίκας του, ο Μπεν Λόγκαν εγκαταλείπει την καριέρα του ως πράκτορα της CIA και αποφασίζει να μετακομίσει στο Βέλγιο για να ξεκινήσει μια νέα ζωή μαζί με τη δεκαπεντάχρονη κόρη του ως υπεύθυνος ασφαλείας σε μια πολυεθνική. Ενα πρωί, όμως, πηγαίνει στο γραφείο του και βρίσκει την εταιρεία κλειστή, τους εργαζομένους εξαφανισμένους και τους στενούς του συνεργάτες δολοφονημένους. Ετσι ξεκινά ένα κυνηγητό καθώς ένας επαγγελματίας δολοφόνος κυνηγά να σκοτώσει αυτόν και την κόρη του. Πρωταγωνιστούν οι Ολγα Κιριλένκο, Ααρον Εκχαρτ, Λιάνα Λιμπεράτο. (ΗΠΑ/Καναδάς/Βέλγιο, 2012, 95)