Το έκανε τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν, το επανέλαβε την Τρίτη… Εκπαιδευτικός στα Χανιά χτύπησε μαθητές σε δημοτικό σχολείο.

Πρόκειται για τον ίδιο εκπαιδευτικό που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ανάλογες υποθέσεις τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και μάλιστα είχε απομακρυνθεί από το σχολείο του.

Ωστόσο, και στο άλλο σχολείο που πήγε να εργαστεί, χειροδίκησε και πάλι σε βάρος μαθητή και απομακρύνθηκε και από αυτό, ενώ διενεργήθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Τον είχαν μηνύσει

Οπως γράφουν τα Parakritika.gr, επέστρεψε στο σχολείο που είχε την οργανική θέση του και είχε πρωτοχτυπήσει μαθητή, με τον πατέρα του παιδιού τότε να κάνει μήνυση.

Οι γονείς είχαν ζητήσει να μην επιστρέψει στο σχολείο… λες και κάτι ήξεραν ότι θα συμβεί.

Και την Τρίτη συνέβησαν ξανά τα ίδια, χτυπώντας τρία παιδάκια της Β’ Τάξης του Δημοτικού, παιδιά 8 ετών, εν ώρα μαθήματος.

Ηδη, από τους γονείς έχει γίνει αναφορά και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχει ενημερωθεί για το νέο αυτό περιστατικό του ίδιου εκπαιδευτικού.

Αναμένεται πλέον να γίνουν οι δέουσες ενέργειες, καθώς οι ευκαιρίες που δόθηκαν στον δάσκαλο φαίνεται πως δεν έπιασαν τόπο.