Ελληνικές σειρές
«Γυναίκα χωρίς όνοµα»
ΑΝΤ1, 18.30
Η Ελλη ετοιμάζει σχέδιο για να επανέλθει ο Κωστής στην εταιρεία του πατέρα της, ενώ παράλληλα η Μαρίνα και ο Μιχάλης προχωρούν με το δικό τους σχέδιο εναντίον της οικογένειας Μακρή. Ο Αντρέας συναντάει τη δεσμοφύλακα της Μαρίνας και ζητάει πληροφορίες για τις συγκρατούμενές της, ενώ η Μάρθα πλησιάζει την Κάτια στον ιππικό όμιλο. Εν τω μεταξύ, ο Δημήτρης και η Σοφία τα ξαναβρίσκουν κι εκείνος της ζητάει να σταματήσει να βλέπει τον Γιώργο.
«Ελα στη θέση µου»
ALPHA, 20.00
Η Ρενάτα επισκέπτεται τον γυναικολόγο τής Βασιλίνας για να διαπιστώσει αν η εγκυμοσύνη της είναι ψέμα, αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη με την ίδια τη Βασιλίνα, που μεταφέρεται σε κλινική για να σώσει το μωρό της. Κι ενώ ο Αχιλλέας το μαθαίνει και ετοιμάζεται να επέμβει για να δει τι συμβαίνει, στη Σόφο χτυπά συναγερμός: Το δελτίο Τύπου του Δαμιανού για την ομηρεία της Φαίης πυροδοτεί εξελίξεις που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστες για την εταιρεία. Εν τω μεταξύ, ο καβγάς μεταξύ Λεωνίδα και Θοδωρή μαίνεται, ενώ η Σύλβια διαπιστώνει ότι η απιστία του Μάκη είναι κόλπο και αποφασίζει να πάρει το αίμα της πίσω.
Ξένη σειρά
«Big little lies»
ΕΡΤ1, 23.15
Η Μάντελιν για να εκδικηθεί τη Ρενάτα οργανώνει εκδρομή με σκοπό να κάνει χαλάστρα στο πάρτι γενεθλίων της Αμαμπέλα. Επειτα από άλλον έναν καβγά, η Σελέστ υποκύπτει στη γοητεία του Πέρι πριν από την πρώτη τους συνεδρία με τη θεραπεύτρια Αμάντα Ράισμαν. Ο σύμβουλος της Αμπιγκεϊλ καλεί τη Μάντελιν σε συνάντηση. Ο διευθυντής ανακοινώνει το θέμα για τη φιλανθρωπική γιορτή του φθινοπώρου. Αργότερα η Τζέιν ζητά τη βοήθεια της Μάντελιν με την εργασία του Ζίγκι και της ανοίγεται για το παρελθόν της.