Ελληνικές σειρές
«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα»
ALPHA, 21.00
Χωρίς να είναι η πραγματική δημιουργός ενός ωραίου σκίτσου, η Βούλα το παίζει ζωγράφος στον Μηνά. Ο Ηλίας ψάχνει οικιακή βοηθό για το σπίτι, μα η σκέψη ότι ξαφνικά θα τον περιτριγυρίζει μια άλλη γυναίκα αρχίζει να θορυβεί την Καίτη. Ετσι, η Καίτη σκαρφίζεται να του πει ότι δήθεν έχει οικονομική ανάγκη, ώστε ο Ηλίας να προσλάβει εκείνη ως οικιακή βοηθό.
Ο Μπάμπης αποφασίζει να προσλάβει γραμματέα για τη σχολή οδηγών. Ποια θα είναι όμως; Η Ξένια έχει τον τελευταίο λόγο.
 
«Κάνε γονείς να δεις καλό» ΑΝΤ1, 21.45
Ο Βασίλης ανησυχεί για την Αλέκα που φαίνεται να είναι σε κατάθλιψη λόγω του χωρισμού της με τον Κώστα. Σε μια κουβέντα του μαζί της την ακούει να παραπονιέται και να λέει πως αν είχε πάρει άλλον άντρα θα ήταν αλλιώς η ζωή της. Η Αλέκα αναφέρεται στον πρώτο της έρωτα από τα νεανικά της χρόνια, τον Τηλέμαχο. Ετσι ο Βασίλης με τον Βλάση τής φτιάχνουν προφίλ στα social media και η Αλέκα μετά από 35 χρόνια ξαναβρίσκει τον Τηλέμαχο.
Ξένη ταινία
«Jurassic world» STAR, 21.00
Είκοσι δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του Jurassic Park, το νησί Nublar διαθέτει πλέον ένα θεματικό πάρκο δεινοσαύρων, το «Jurassic World». όπως το είχε οραματιστεί ο John Hammond. Eπειτα από αρκετά χρόνια λειτουργίας και βλέποντας τους επισκέπτες κάθε χρόνο να μειώνονται, οι υπεύθυνοι του θεματικού πάρκου «Jurassic World» είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν το καινούργιο υπερθέαμα, έναν γενετικά κατασκευασμένο, γιγάντιο και σαρκοφάγο δεινόσαυρο, ο οποίος όμως δραπετεύει από τον χώρο του και σπέρνει τον πανικό στο γεμάτο χιλιάδες επισκέπτες νησιωτικό πάρκο. Πρωταγωνιστούν οι Κρις Πρατ, Μπράις Ντάλας Χάουαρντ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Τάι Σίμπκινς. (ΗΠΑ, 2015, 115′)