Ο ιδιοκτήτης της Φούλαμ, Σαχίντ Καν προσφέρει 600 εκατομμύρια λίρες για να αγοράσει το ιστορικό Γουέμπλεϊ ωστόσο για να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία στην αγγλική ομοσπονδία μέσα στον μήνα.

Η Εθνική ομάδα της Αγγλίας θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί αν ολοκληρωθεί η πώληση και η ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι τα μέλη του συμβουλίου θα ψηφίσουν σχετικά με την πρόταση του Πακιστανού επιχειρηματία.

«Η σημερινή συνάντηση του Συμβουλίου της FA (αγγλική ομοσπονδία) περιελάμβανε μια παρουσίαση και μια υγιή συζήτηση σχετικά με πιθανή πώληση του Γουέμπλεϊ και όλες τις παραμέτρους της επένδυσης συνολικής αξίας 600 εκατομμυρίων λιρών. Η παρουσίαση περιελάμβανε επίσης λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εμπορική συμφωνία που συζητήθηκε, συμπεριλαμβανομένων των προστατευτικών μέτρων που θα ισχύουν για να εξασφαλιστεί ότι το Γουέμπλεϊ θα παραμείνει Εθνικό στάδιο. Μια ειδική συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 24 Οκτωβρίου ώστε τα μέλη του Συμβουλίου της FA να ψηφίσουν σχετικά με την πώληση και να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.»