Ελληνική σειρά

«Μην αρχίζεις τη µουρµούρα», ALPHA, 21:00
Τελευταία μέρα της Ελπινίκης στον Πύργο και έχει βαλθεί να αφήσει τον Ηλία σε καλά χέρια. Γι’ αυτό μυεί την Καίτη σε παραδοσιακές συνταγές από την Άρτα. Η Βούλα αποφασισμένη να βρει οπωσδήποτε δουλειά φτιάχνει ένα βιογραφικό-υπερπαραγωγή. Ο Μηνάς όμως θέλει να της χαλάσει τα σχέδια. Eνα βράδυ η Βέλη αρχίζει να σκουπίζει, να ξεσκονίζει και να μαγειρεύει. Και όσο η «νοικοκυρίστικη» εμμονή της μεγαλώνει, τόσο ο Άγγελος υποψιάζεται ότι κάτι πάει στραβά.

Ξένη σειρά

«Big little lies», ΕΡΤ1, 23:15
H Τζέιν αποφεύγει τις ερωτήσεις του Ζίγκι γιατί ήρθαν να μείνουν στο Μόντερεϊ. Η Μάντελιν μαθαίνει ότι η θεατρική παράσταση που σκόπευαν να ανεβάσουν στο Μόντερεϊ μάλλον ματαιώνεται και μια προσβολή από τη Ρενάτα την κάνει έξω φρενών. Η Σελέστ προτείνει στον Πέρι να επισκεφθούν έναν σύμβουλο. Ο Νέιθαν και ο Εντ συναντιούνται με την ελπίδα να εξομαλύνουν τις εντάσεις ανάμεσα στις συζύγους τους και τους ίδιους.

Ξένη ταινία

«Oblivion», STAR, 22:45
Ετος 2077. Ο Τζακ Χάρπερ, ένας από τους τελευταίους εναπομείναντες ανθρώπους στη Γη, έχει ως αποστολή του να επιδιορθώνει τα ρομποτικά σκάφη που επιτηρούν τη Γη και την προστατεύουν από τους εισβολείς. Σε μία από τις τελευταίες περιπολίες του προτού εγκαταλείψει τη Γη θα συναντήσει μια μυστηριώδη και γοητευτική γυναίκα και θα ζήσουν μια μεταφυσική εμπειρία που θα τους αλλάξει για πάντα τη ζωή. Η μοίρα της ανθρωπότητας είναι τώρα στα χέρια ενός ανθρώπου που πίστευε πως ο κόσμος μας ήταν προδιαγεγραμμένο να καταστραφεί. Πρωταγωνιστούν οι Μόργκαν Φρίμαν, Ολγα Κιριλένκο, Τομ Κρουζ, Μελίσα Λίο. (ΗΠΑ, 2013, 119′)