Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Hyatt Hotel στη Λ. Συγγρού, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και η New Media Studies διοργάνωσαν μια σημαντική εκδήλωση.

Οι Χρήστος Σωτηρακόπουλος και Σταμάτης Μαλέλης καλωσόρισαν τους νέους σπουδαστές, έδωσαν τα πτυχία σε όσους αποφοίτησαν και βράβευσαν δημοσιογράφους, αθλητές και καλλιτέχνες.
Ανάμεσα τους, οι Γιάννης Διακογιάννης, Μιχάλης Τσώχος , Μανώλης Μαυρομάτης, οι πολιτικοί Κ. Κυρανάκης από τη ΝΔ και Π. Χρηστίδης, η ηθοποιός Μαίρη Ραζή, η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο τέως διεθνής μπασκετμπολίστας, Μιχάλης Κακιούζης, ο πρωταθλητής νέων της εθνικής πόλου, Νίκος Παπανικολάου και άλλοι.

Οι δυο σχολές, με τη συνεργασία τους κατάφεραν να δημιουργήσουν μια από τις μεγαλύτερες σχολές δημοσιογραφίας. Το ΚΑΡ με την αθλητική δημοσιογραφία και η NMS με τα σύγχρονα μέσα, δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στον σπουδαστή με στόχο να πετύχει το όνειρο του. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος ύπαρξης των δυο κορυφαίων σχολών.

Δεκάδες νέοι με όνειρα και ελπίδες ξεκινούν τις επόμενες μέρες της σπουδές τους στις δυο σχολές με την προοπτική να κάνουν καριέρα στην δημοσιογραφία. Όπως τόνισαν οι κ. Μαλέλης και Σωτηρακόπουλος «πολλοί απόφοιτοι κάνουν σημαντική καριέρα σε όλα τα μέσα τηλεόραση ραδιόφωνο εφημερίδα και sites».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χαμόγελα από τους νέους σπουδαστές οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι για την πρόκληση των σπουδών στις δυο καλύτερες σχολές δημοσιογραφίας αλλά και τους απόφοιτους που πλέον ανήκουν στο ποιο απαιτητικό επάγγελμα και ανοίγουν τα φτερά τους για ακόμα πιο ψηλά με όλα τα εφόδια στην φαρέτρα τους.