Τηλεπαιχνίδι
«Deal»
ALPHA, 18.00
Το «Deal», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, έρχεται καθημερινά για 3η σεζόν και δίνει εφέτος τη δυνατότητα στους τηλεθεατές να παίξουν και αυτοί από το σπίτι τους, κερδίζοντας καθημερινά 250 ευρώ.
Ελληνική σειρά
«Κάνε γονείς να δεις καλό»
ΑΝΤ1, 21.45
Η κατάσταση στα δύο σπίτια παραμένει άστατη με τη συμβίωση της Αλέκας και του Κώστα με τα παιδιά τους. Ο Βασίλης επιτέλους έχει γνωρίσει μια κοπέλα αλλά πού να την πάει που η Αλέκα είναι συνέχεια μέσα στα πόδια του; Ο Βλάσης τού προτείνει να την πάει στο σπίτι του Ωρωπού. Την ίδια ιδέα όμως έχει και η Νίκη που προτείνει στον Αντώνη να πάει εκεί για να γράψει με την ησυχία του. Ο Αντώνης πάει, αλλά προς έκπληξή του βλέπει πως στο σπίτι έχει γίνει διάρρηξη. Συναγερμός στους Καραμαγκιώληδες! Τρέχουν όλοι να δουν τι έχει συμβεί και τα παιδιά βρίσκουν ευκαιρία να φέρουν τους γονείς τους και πάλι κοντά.
Ξένη ταινία
«Suicide squad»
STAR, 21.00
Η κυβερνητική πράκτορας Δρ Αμάντα Γουόλερ συγκεντρώνει την πιο επικίνδυνη ομάδα κακοποιών. Ολοι τους θα αναγκαστούν να συνεργαστούν με την αμερικανική κυβέρνηση στην καταπολέμηση του κακού. Η συμφωνία είναι απλή, θα εκτελέσουν τις πιο επικίνδυνες αποστολές για να σώσουν τον κόσμο από μια ισχυρή απειλή με αντάλλαγμα  την ελάφρυνση των ποινών τους. Μέλη της Ομάδας Αυτοκτονίας είναι ορισμένοι από τους πιο εικονικούς και επικίνδυνους ήρωες της DC Comics, μεταξύ των οποίων ο Joker, o Deadshot, o Captain Boomerang, η Harley Quinn, η Enchantresso, ο Rick Flagg, ο Killer Croc και η Katana. Πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σμιθ, Τζάρεντ Λέτο, Μάργκο Ρόμπι, Βαϊόλα Ντέιβις, Κάρα Ντελαβίν. (ΗΠΑ, 2016, 111′)