Ελληνικές σειρές

«Το σόι σου», ALPHA, 21:00
Η Αλεξάνδρα έχει μόλις τρεις ημέρες διορία για να τελειώσει ένα γλυπτό της, για σημαντικό διαγωνισμό. Aσχημη στιγμή για να ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης ο άσπονδος γείτονας Δελακούρτης. Τα τρυπάνια και τα κομπρεσέρ, εκτός από ηχορρύπανση, προκαλούν και τα νεύρα της Αλεξάνδρας, που αναζητεί καταφύγιο και έμπνευση στα σπίτια των γιων της. Κάπως έτσι, τα σαλόνια του Σάββα και του Κωνσταντίνου μεταμορφώνονται σε εργαστήρια τέχνης και η υπομονή της Λυδίας και της Αντωνίας δοκιμάζεται. Μήπως όμως η Αλεξάνδρα έχει στο μυαλό της να «ξεπληρώσει» με κάποιον τρόπο τις νύφες της για τη βοήθειά τους;
«Πέτα τη φριτέζα», ΑΝΤ1, 21:45
Ο Κίμωνας προσπαθεί να σώσει, για δεύτερη φορά, τον Ανδρέα και παράλληλα να εξακριβώσει αν αυτό που του είπε στη θάλασσα είναι αλήθεια. Ο Σωκράτης με τον Λάκη αναλαμβάνουν να κάνουν σαμποτάζ στον Αλέκο και στη Ζαμπέλα και μαζί με τα συμβόλαια ξεθάβουν και το «βρώμικο» παρελθόν τους. Στο κανάλι του Φτασμένου σημαίνει συναγερμός και αναζητούνται οι κλέφτες.

Ξένη ταινία

«Η κληρονοµιά του Μπορν», STAR, 23:00
Δώδεκα χρόνια μετά την εμφάνιση του Τζέισον Μπορν στο κινηματογραφικό στερέωμα, ένας εντελώς καινούργιος ήρωας γεννιέται, ένας ακόμα πιο «εξελιγμένος» πράκτορας της CIA, του οποίου η ζωή ή ο θάνατος εξαρτάται από τα γεγονότα των τριών πρώτων ταινιών. Eνα νέο κεφάλαιο ανοίγει πλέον, καθώς γνωρίζουμε έναν κατάσκοπο που έχει εκπαιδευτεί από το ίδιο πρόγραμμα όπως ο Μπορν και επομένως είναι ένας εξίσου αποτελεσματικός εκτελεστής, αλλά και μια πολυσχιδής προσωπικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις, ιδίως όταν διατάζεται η εξόντωσή του. Πρωταγωνιστούν οι Τζέρεμι Ρένερ, Σκοτ Γκλεν, Στέισι Κιτς, Εντουαρντ Νόρτον, Ρέιτσελ Βάις. (ΗΠΑ, 2012, 121′)