Με δώρο δωρεάν διόδια, προσφορά εξοπλισμού σε σχολεία και επισκέψεις μαθητών στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, η Ολυμπία Οδός συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Στόχος της διοργάνωσης είναι από τη μία η επιβράβευση των εργαζομένων στις θέσεις της «πρώτης γραμμής», όπως τα περίπολα, τα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας, το τηλεφωνικό κέντρο και τα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, καθώς και όσων υποστηρίζουν τη συντήρηση και λειτουργία της υποδομής από άλλες θέσεις.

Παράλληλα, η Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών αποτελεί μια ευκαιρία επιβράβευσης των ίδιων των οδηγών και ιδιαίτερα των συνδρομητών του OΛΥΜΠΙΑ PASS για τη σταθερή εμπιστοσύνη τους. Στο πλαίσιο αυτό, από εχθές 1η έως το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018, διοργανώνονται διαγωνισμοί με δώρο για τους συνδρομητές του Opass.

Επίσης, θα γίνει κλήρωση 40 τυχερών νέοεγγεγραμμένων συνδρομητών ΙΧ ή μοτοσυκλέτας οι οποίοι και θα ανταμειφθούν με το κόστος των διοδίων για δύο ή τρία ταξίδια αντίστοιχα στην Πάτρα (με επιστροφή). Η απόκτηση του Opass είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει online εγγραφή στο www.olympiaodos.gr στο banner Opass, να καλέσει στο 22960 95555 ή να επισκεφθεί ένα από τα τέσσερα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών της Ολυμπίας Οδού. Για την αίτηση είναι απαραίτητα τα προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία του οχήματος ή των οχημάτων τα οποία αφορά. Με την εγγραφή για απόκτηση του Opass μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018, οι νέοι συνδρομητές μπαίνουν και στην κλήρωση.

H Ολυμπία Οδός, στο πλαίσιο του εφετινού εορτασμού της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, προσφέρει εξοπλισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολεία της Κορινθίας και της Αχαΐας, ενώ γίνονται και επισκέψεις σχολείων στα Κέντρα Διαχείρισης Κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Επίσης, εγκαινιάζει το πρόγραμμα «ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» με δράσεις για τους εργαζόμενους σε μια έμπρακτη ένδειξη της ανταπόδοσης της προσπάθειας που καταβάλλουν καθημερινά. Στόχος του προγράμματος είναι οι εργαζόμενοι να διασκεδάσουν, να μοιραστούν εμπειρίες και να ενισχύσουν τους δεσμούς μεταξύ τους.