Οι υποψήφιοι του ΚΙΝΑΛ για τις περιφέρειες Δ. Ελλάδας και Δ. Μακεδονίας

Μετά από συσκέψεις των περιφερειακών συμβουλίων σε Πάτρα και Κοζάνη

Τον νυν περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα αποφάσισε να στηρίξει το Κίνημα Αλλαγής στη περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η απόφαση ελήφθη σε χθεσινή σύσκεψη του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Πάτρα με αντικείμενο τις εκλογές στο Β΄ βαθμό Αυτοδιοίκησης. Ανάλογη σύσκεψη έγινε και στη Κοζάνη όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να υποστηριχθεί η Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως επικεφαλής της παράταξης που θα συμμετέχει στις επικείμενες Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η κ. Ζεμπελιάδου ήταν υποψήφια και το 2014 και «αναγνωρίστηκε η θετική παρουσία στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η συνεπής και ουσιαστική αντιπολίτευση που ασκεί στις συνεδριάσεις του περιφερειακού συμβουλίου, η βαθιά γνώση των προβλημάτων αλλά και των δυνατοτήτων της περιοχής, αποτελούν τα πιο ισχυρά εχέγγυα για την επιβεβαίωση της στήριξης του Κινήματος Αλλαγής στην υποψηφιότητά της», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στη χθεσινή σύσκεψη στη Πάτρα, παρουσία του κ. Κατσιφάρα επιβεβειώθηκε η υποψηφιότητά του από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής. «Μετά από μια ιστορική, πολιτική -δημοκρατική διαδικασία, όπου συζητήθηκε διεξοδικά η πολιτική συγκυρία και η αναγκαιότητα επιβεβαίωσης της θετικής πορείας και της προοπτικής του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ τόσο συνολικά όσο και στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποφασίστηκε η εκ νέου στήριξη του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, στελέχους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ο οποίος παρουσίασε λεπτομερώς το έργο και τους βασικούς στόχους για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος» αναφέρει η σχετική απόφαση.

Επισημαίνεται ακόμη το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ «θα συμβάλλει ενεργά στην εκ νέου επιτυχία του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα και στην επιβεβαίωση της ηγεμονίας των στελεχών μας στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, όπου ο πολιτικός μας χώρος διαχρονικά έχει πλούσια πολιτική προσφορά και συμμετοχή και έχει πρωταγωνιστήσει για μια ισχυρή αυτοδιοίκηση που υπηρετεί τον πολίτη και συνδράμει στην ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk