Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο Άργος, όπου ένας άνδρας σκότωσε την ετεροθαλή αδελφή του, ηλικίας 11 χρόνων, ενώ έβαλε και φωτιά στο σπίτι όπου βρίσκονταν εκείνος, η μητέρα και η άτυχη μικρή, η οποία έχασε την ζωή της από τα χέρια του αδελφού της, ηλικίας 25 ή κατ΄ άλλους 29 ετών.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, με την αρχική κλήση στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για άνδρα που έβαλε φωτιά στο σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί με μια καραμπίνα που κρατούσε.

Στο διαμέρισμα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, ακούγονταν οι φωνές μιας γυναίκας, η οποία φώναζε «βοήθεια θα μας κάψει, το παιδί μου»!

Ο άνδρας τελικώς σκότωσε το κορίτσι και λίγη ώρα αργότερα έδωσε τέλος στην ζωή του, με το ίδιο όπλο, μέσα στο ακίνητο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Αυτόπτης μάρτυρας των όσων έγιναν ήταν η μητέρα, η οποία εκλιπαρούσε για βοήθεια, ενώ καλούσε τον νεαρό άνδρα να σταματήσει την παράλογη συμπεριφορά του.

Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, είδαν το κοριτσάκι αναίσθητο στην είσοδο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. η μικρή διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της πόλης, όμως δεν κατόρθωσε να παραμείνει στην ζωή.