Ντοκιµαντέρ
«ΟΜΟ child»
ΕΡΤ1, 24.00
Ο αγώνας ενός ανθρώπου να δώσει τέλος στους φόνους παιδιών στην Κοιλάδα Ομο, στην Αιθιοπία. Εκεί ζει ακόμη μια φρικτή αρχαία παράδοση, το «μίνγκι», σύμφωνα με την οποία σκοτώνουν παιδιά. Ακόμη και το σχήμα των δοντιών τους μπορεί να τα καταδικάσει σε θάνατο. Ενας νέος άνθρωπος της φυλής παλεύει να αλλάξει τα πράγματα με την εκπαίδευση και παίρνει τα καταραμένα παιδιά υπό την προστασία του. Δεν είναι εύκολη όμως η μάχη με τις προκαταλήψεις και καθώς αγωνίζεται για να σώσει ζωές, τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Ελληνική σειρά
«Το τατουάζ»
ALPHA, 21.00
Ο Ορφέας έχει καταλάβει την παγίδα της Τατιάνας. Ξέρει πως δεν υπάρχει λύση, ξέρει πως θα αποκαλυφθεί. Ο Τόνυ στέλνει μήνυμα στην Τατιάνα εξηγώντας της πως θα εξαφανιστεί για ένα διάστημα, αλλά θα παλέψει για τη σχέση τους. Ο Νικόλας συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά που κρατά τις αντιστάσεις της. Η Αμαλία εξακολουθεί να ερευνά τις ύποπτες κινήσεις των καραβιών της εταιρείας Νίβεν και αυτή τη φορά ανακαλύπτει κάτι που τη σοκάρει και ενημερώνει τον Σέκερη.
Ξένη ταινία
«Sully»
STAR, 21.00
Στις 15 Ιανουαρίου 2009 ο πιλότος Τσέσλι «Σάλι» Σαλενμπέργκερ έκανε αναγκαστική προσγείωση στο κέντρο της αμερικανικής μητρόπολης σώζοντας και τους 155 επιβάτες της πτήσης. Η είδηση ταξίδεψε άμεσα σε ολόκληρο τον πλανήτη και ο κυβερνήτης μετατράπηκε σε ήρωα, όχι όμως για όλους. Το Συμβούλιο Ασφαλείας Εθνικών Μεταφορών έκανε εξονυχιστικό έλεγχο στην υπόθεση, για να διαπιστώσει αν ο πιλότος θα μπορούσε να έχει επιστρέψει έγκαιρα στο αεροδρόμιο Λα Γκουάρντια, χωρίς να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των επιβατών. Πρωταγωνιστούν οι Τομ Χανκς, Λόρα Λίνεϊ, Ααρον Εκχαρτ, Αννα Γκαν. (ΗΠΑ, 2016, 88′)