Αθλητικά

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΤΕΝΕΡΙΦΗ 2018      
ΚΟΡΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΤ2, 15:30

Ελληνικές σειρές

«Ελα στη θέση µου», ALPHA, 20:00
Η Σύλβια απογοητεύεται από την πρώτη της συνάντηση με τον πατέρα της, ενώ η Αιμιλία σκαρφίζεται ένα σχέδιο προκειμένου να αποφύγει η Βάνα τη σύλληψη. Η Ρενάτα ψάχνει αγωνιωδώς τη Βασιλίνα και ο Λεωνίδας γίνεται για άλλη μία φορά έξαλλος με τον Θοδωρή. Ο Μίμης βρίσκει έναν ανορθόδοξο τρόπο να μιλήσει με την Ισμήνη, ενώ ο Δαμιανός καταφέρνει να στρέψει τις υποψίες για τη σπείρα εναντίον του Αχιλλέα.
«Η επιστροφή» ΑΝΤ1, 21:00
Η Δανάη περνάει μια ερωτική βραδιά με τον Θέμη και ο Μάνος με τη Φαίδρα, όμως κανένας από τους δύο δεν φαίνεται πραγματικά ερωτευμένος με το ταίρι του. Η καρδιά του Μάνου ανήκει στη Δανάη, ενώ η Δανάη προσπαθεί ακόμη να σβήσει από το μυαλό της το φιλί που αντάλλαξε με τον Μάνο εκείνο το βράδυ στην παραλία. Ο Νικήτας και ο Πέτρος παίρνουν τα αποτελέσματα του δικού τους τεστ DNA και αυτά που ανακαλύπτουν τους συγκλονίζουν. Ο Φίλιππος προσεγγίζει όλο και περισσότερο την Ελενα, που δείχνει να γοητεύεται από την ευγένεια και την προσωπικότητά του.

Ξένη ταινία

«Εκτός ορίων 2» STAR, 23:15
Ο επαγγελματίας δολοφόνος Τσεβ για μία ακόμα φορά έρχεται αντιμέτωπος με μια απίστευτη πρόκληση. Ενας μεγάλος σε ηλικία κινέζος μαφιόζος, ο Χου Ντογκ, κλέβει κυριολεκτικά την καρδιά του Τσεβ και την αντικαθιστά με μια μηχανική, η οποία λειτουργεί με μπαταρία. Για να παραμείνει ζωντανός, ο Τσεβ θα πρέπει να επαναφορτίζει εγκαίρως την καρδιά του ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Εϊμι Σμαρτ, Κόρεϊ Χάιμ, Εφρέν Ραμίρεζ, Μπάι Λινγκ. (ΗΠΑ, 2009, 80′)