Πρωτάθληµα Super League      

ΞΑΝΘΗ – ΟΦΗ ΕΡΤ1, 16.00
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΕΡΤ1, 19.00

Ντοκιµαντέρ

«Great mysteries & myths of the 20th century»
ΕΡΤ2, 19.00
Δείτε σήμερα: «Το Μυστήριο του Τιτανικού».
Υπήρξε το μεγαλύτερο τεχνολογικό θαύμα της εποχής του. Ενα πολυτελές πλωτό ξενοδοχείο με τόσο χώρο ώστε να χωρέσουν εκατομμυριούχοι στην πρώτη θέση και εκατοντάδες μετανάστες που έψαχναν καινούργια ζωή στην Αμερική. Χαρακτηρίστηκε «αβύθιστος», όμως στην κατασκευή του φαίνεται πως δεν έγιναν όπως έπρεπε τα πράγματα, ενώ ο καπετάνιος του ήταν αποφασισμένος να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας. Οι σωσίβιες λέμβοι επαρκούσαν για τους μισούς επιβάτες, ενώ τα υδατοστεγή διαμερίσματά του δεν έφταναν μέχρι ψηλά στο πλοίο – ήταν μια κινούμενη επικείμενη καταστροφή.

Ξένες ταινίες

«Ανήθικη πρόταση» ΣΚΑΪ, 22.45
Ενα νεαρό ζευγάρι που έχει πρόσφατα παντρευτεί, πηγαίνει στο Βέγκας ελπίζοντας ότι θα λύσει τα οικονομικά του προβλήματα. Εκεί, η γυναίκα θα δεχθεί μια ανήθικη πρόταση από έναν επιχειρηματία, που θα αλλάξει τα πάντα στη σχέση τους. Πρωταγωνιστούν οι Ντέμι Μουρ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Γούντι Χάρελσον, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Σέιμουρ Κασέλ, Μπίλι Κόνολι, Ριπ Τέιλορ, Σίνα Ιστον. (ΗΠΑ, 1993, 117′)
«Parker» ALPHA, 23.00
Πολλές φορές, για να τη βγάλεις καθαρός ο μόνος τρόπος είναι να παίξεις βρώμικα. Κι αυτό, θα το μάθει πολύ καλά ο Πάρκερ, ένας διαβόητος κακοποιός με έναν ιδιαίτερο κώδικα τιμής, όταν κάποια στιγμή πέσει θύμα της ίδιας της συμμορίας του στην τελευταία τραπεζική ληστεία τους. Αφού καταφέρει να παραμείνει στη ζωή, η εκδίκηση γίνεται πλέον μονόδρομος. Σύντομα, ο Πάρκερ θα ακολουθήσει μεταμφιεσμένος τους πρώην συνεργάτες του στην επόμενη επιχείρησή τους, στο Παλμ Μπιτς. Πρωταγωνιστούν οι Τζέισον Στέιθαμ, Τζένιφερ Λόπεζ, Μάικλ Τσίκλις, Ρόμπερτ Κανεβάλι, Νικ Νόλτε. (ΗΠΑ, 2013, 118′)