Πρωτάθληµα Super League              
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ
ΕΡΤ1, 19.00
Ντοκιµαντέρ
«Sex revolution» ΕΡΤ1, 24.00
Η σεξουαλική επανάσταση άλλαξε ριζικά τις κοινωνίες μας. Υπήρξε αιτία αλλά και συνέπεια ποικίλων εξελίξεων και μακροχρόνιων κοινωνικών αγώνων. Από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, από το Σαν Φρανσίσκο και το Βερολίνο θα δούμε για πρώτη φορά δημόσια και ιδιωτικά αρχεία, καθώς και αναλύσεις από διαπρεπείς ειδικούς. Η αρχή έγινε από την εύκολη πρόσβαση στην αντισύλληψη, το φεμινιστικό κίνημα και τους αγώνες του αλλά και τους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Σιγά-σιγά άλλαξε η νοοτροπία, χαλάρωσε η λογοκρισία και το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μπήκε στα σχολεία.
Ξένη σειρά
«Ο φάρος» ΕΡΤ3, 15.00
Η Εύα νιώθει παγιδευμένη. Αγαπά τον Ρικάρντο, θέλει να έχει μια κοινή ζωή μαζί του. Γι’ αυτό θα του θέσει ένα τελεσίγραφο. Από την άλλη, η Σάρα θα δείξει στον Λουίς ότι είναι πανευτυχής τώρα που μπορεί να μείνει στο πλευρό του. Ο Νταμιάν θα έχει τη στήριξη της Εύα, που τον εκτιμά ως εργαζόμενο στο καθαριστήριο.
Ελληνική σειρά
«Πέτα τη φριτέζα»
ΑΝΤ1, 22.00
O Κίμωνας Ορλώφ, ένας διάσημος έλληνας σεφ που μια ζωή μεγαλουργεί στο εξωτερικό, επιστρέφει άρον-άρον στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του που βρίσκεται στα τελευταία του.  Εκτός από τον αποχαιρετισμό όμως, ο πατέρας του έχει μια έκπληξη γι’ αυτόν. Του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας αλλά ο Αντρέας, ένας ιδιοκτήτης παραλιακής αλλά και παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία. Η τελευταία χάρη που ζητεί προτού φύγει από τη ζωή; Να βοηθήσει τον Αντρέα να σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που «φεύγει».