• Αναζήτηση
 • Η ΕΛ.ΑΣ ψαχνει και οικονομικές διαφορές για την δολοφονία του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό

  Πληροφορίες για σημαντικές οικονομικές διαφορές που είχε ο 57χρονος φαρμακοποιός Β. Φ. που δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα στο Νέο Ψυχικό, εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

  Κλειστή η οδός Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας στο ύψος του υπουργείου Εσωτερικών,καθώς η αστυνομία διενεργεί έρευνες μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) (File: EVJ_BOMBA_YPOYRGEIO_ESOTERIKON-3.jpg )

  Πληροφορίες για σημαντικές οικονομικές διαφορές που είχε ο 57χρονος φαρμακοποιός Β. Φ. που δολοφονήθηκε το πρωί του Σαββάτου, την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το κλειστό γκαράζ του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα στο Νέο Ψυχικό, εξετάζει η Ελληνική Αστυνομία.

  Ένας άγνωστος πλησίασε πεζός τον άτυχο φαρμακοποιό που διατηρούσε καταστήματα στην λεωφόρο Κατεχάκη και σε γύρω περιοχές και τον πυροβόλησε με περίστροφο δύο φορές κι έσπευσε να εξαφανισθεί. Όμως η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει το ενδεχόμενο ο άγνωστος δράστης να γνώριζε το θύμα, αφού ο τελευταίος μόλις τον είδε μάλλον επιχείρησε να ανοίξει το παράθυρο της πόρτας του οδηγού για να του μιλήσει.

  Από την ΕΛ.ΑΣ. ερευνώνται αρχικές πληροφορίες για σημαντικό οικονομικό χρέος που είχε πιθανόν ο 57χρονος σε ιδιώτες αλλά και διαμάχη που σχετίζεται με κατασκευή κι αγοραπωλησία ακινήτου. Χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρχουν σαφή και επιβεβαιωμένα στοιχεία. Στενοί συγγενείς του στις αρχικές αναφορές τους στην ΕΛ.ΑΣ. είπαν ότι δεν είχε δεχθεί οποιαδήποτε απειλή. Όμως περισσότερες διευκρινίσεις αναμένεται να ζητηθούν κι από άλλα πρόσωπα, τις επόμενες ημέρες.

  Από την άλλη πλευρά ο 57χρονος φερόταν να ήταν απολύτως συνεπής στις επαγγελματικές συναλλαγές του αλλά και σε οτιδήποτε που σχετίζοταν με εισφορές με το δημόσιο κλπ. Ακόμη αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. και νομικοί επισήμαναν ότι ο 57χρονος δεν είχε καμιά σχάση με την υπόθεση Novartis αλλά και με την πρόσφατη υπόθεση της «μαφίας των φαρμάκων», καθώς κι ότι ουδέποτε είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές για οποιοδήποτε αδίκημα.

  Επιπλέον δεν φαίνεται να είχε δημιουργηθεί πρόβλημα τριβής στο οικογενειακό περιβάλλον του. Χωρίς όμως η ΕΛ.ΑΣ. να μπορεί ακόμη ν αποκλείσει οποιοδήποτε ενδεχόμενο. Με στελέχη των διωκτικών αρχών να μιλούν για «κίνητρο που δεν μπορεί ν προσδιορισθεί στην αρχική φάση των ερευνών, ενώ ίσως υπάρχουν κι άγνωστοι αστάθμητοι παράγοντες». Με την ΕΛΑΣ να επιχειρεί να συγκεντρώσει στοιχεία από το κινητό του θύματος, από τις σαρώσεις κλήσεων, από κάμερες που καλύπτουν το σημείο άφιξης και διαφυγής του δράστη κι άλλα δεδομένα.

  Ερευνώνται ακόμη μαρτυρίες ότι ο δράστης μετά την διαφυγή του επιβιβάσθηκε σε ΙΧ κι απομακρύνθηκε και υπάρχει σχετική αναζήτηση καταγραφών.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk