• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

  Ξένες σειρές και ξένη ταινία οι επιλογές από το πρόγραμμα της TV.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ξένες σειρές

  «Εξι αδελφές», ΕΡΤ2, 14:30
  Τα «Υφάσματα Σίλβα» κλείνουν. Η μόνη επιλογή που έχουν οι αδελφές Σίλβα για να διασφαλίσουν το μέλλον της οικογένειας είναι να πουλήσουν το εργοστάσιο στον δον Ρικάρντο. Ο Σαλβαδόρ φεύγει από το σπίτι των αδελφών Σίλβα, καθώς ανακαλύπτει όλη την αλήθεια για το παρελθόν του και κατηγορεί την Ντιάνα ότι του έλεγε ψέματα.

  «Grey’s anatomy», Alpha, 22:30
  Η Μέρεντιθ, θορυβημένη από τα τελευταία γεγονότα, προσπαθεί να αποφασίσει τι θα κάνει με τον Ντέρεκ. Την ίδια στιγμή ο Οουεν σοκάρεται όταν βλέπει τη μητέρα του να εισάγεται στο νοσοκομείο. Η εκπαιδευτική επίσκεψη ενός σχολείου στο «Γκρέι Σλόαν Μεμόριαλ» παίρνει δραματική τροπή όταν οι μαθητές έρχονται αντιμέτωποι με την άμεση εισαγωγή στην εντατική δύο τραυματισμένων αστυνομικών. Η Κάλι αναλαμβάνει την εγχείρηση του αστυνόμου αξιωματικού, ενώ στο μεταξύ η Αμέλια πρέπει να διαχειριστεί τα πραγματικά της αισθήματα για τον Οουεν.

  Ξένη ταινία

  «Αλλάζουμε;» (The change up), Star, 22:00
  Ο Ντέιβ και ο Μιτς είναι φίλοι από παιδιά, παρ’ όλο που οι χαρακτήρες τους και οι επιλογές τους στη ζωή είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Ο πρώτος είναι επιτυχημένος δικηγόρος και υπεύθυνος οικογενειάρχης, ενώ ο δεύτερος ηθοποιός σε αισθησιακές ταινίες και ορκισμένος εργένης! Ενα μοιραίο βράδυ, που μεθάνε σε ένα μπαρ, εύχονται να είχε ο ένας τη ζωή του άλλου. Η ευχή τους πιάνει και το επόμενο πρωί ξυπνούν ο ένας στο σώμα του άλλου! Κωμικοτραγικές καταστάσεις ακολουθούν, καθώς ο Ντέιβ και ο Μιτς προσπαθούν να ζήσουν μια ζωή τελείως διαφορετική από τη συνηθισμένη και να ανταποκριθούν στις καινούργες τους υποχρεώσεις. Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Τζέισον Μπέιτμαν, Λέσλι Μαν, Ολίβια Γουάιλντ. (ΗΠΑ, 2011, 110′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk