Ντοκιμαντέρ
«Ιατρική και λαϊκές παραδόσεις», ΕΡΤ1, 18:30
Ο Bernard Fontanille, γιατρός έκτακτης ανάγκης που συνηθίζει να κάνει επεμβάσεις κάτω από δύσκολες συνθήκες, ταξιδεύει στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη για να φροντίσει και να θεραπεύσει ανθρώπους αλλά και να απαλύνει τον πόνο τους. Καθοδηγούμενος από βαθύ αίσθημα ανθρωπιάς αλλά και περιέργειας, συναντά και μοιράζεται μαζί μας τις ζωές γυναικών και ανδρών που φροντίζουν για τους άλλους, σώζουν ζωές και μερικές φορές εφευρίσκει νέους τρόπους θεραπείας και ανακούφισης.
Επίσης, παρουσιάζει παραδοσιακές μορφές ιατρικής που είναι ακόμα βαθιά ριζωμένες στην τοπική κουλτούρα. Μέσα από συναντήσεις και πρακτικές ιατρικής μάς αποκαλύπτει την πραγματικότητα που επικρατεί σε κάθε χώρα. Στο σημερινό επεισόδιο: Μαδαγασκάρη.


Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκομπάρ: Kωδικό όνομα JJ», ΕΡΤ2, 24:00
Ο JJ αποφασίζει να καταπατήσει τη συμφωνία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών και συμμαχεί με τον «Κύριο των αιθέρων», καθώς η συμμαχία αυτή θα του αποφέρει δύναμη και χρήματα. Στο μεταξύ, η Νένα Χιμένα και ο Τίτο δολοφονούνται επειδή έχουν αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες για τους αντάρτες.
Ξένη ταινία
«Babylon A.D.», STAR, 22:00
Ο μισθοφόρος Τούροπ δέχεται το συμβόλαιο του ρώσου μαφιόζου Γκόρσκι και αναλαμβάνει να μεταφέρει την Ορόρα, μια νεαρή κοπέλα, από τη Ρωσία στη Νέα Υόρκη. Στην πορεία ο Τούροπ αντιλαμβάνεται ότι η Ορόρα δεν είναι μια συνηθισμένη κοπέλα καθώς προαισθάνεται την έκρηξη σε έναν σιδηροδρομικό σταθμό, καταφέρνει να οδηγήσει ένα υποβρύχιο 30 ετών και μιλάει 19 γλώσσες χωρίς να τις έχει διδαχθεί. Φτάνοντας στη Νέα Υόρκη, ο Τούροπ προσπαθεί να προστατεύσει την Ορόρα από τη ρωσική μαφία. Πρωταγωνιστούν οι Ζεράρ Ντεπαρντιέ, Βιν Ντίζελ, Μισέλ Γέο, Μέλανι Τιερί. (Γαλλία, 2008, 90′)

HeliosPlus