Οι επιχειρήσεις στην Ελλάδα της κρίσης αρχίζουν πάλι να ανθούν, αλλά χρειάζονται τα κατάλληλα μέσα για να γίνουν ανταγωνιστικές . Το σαφάρι, στο οποίο έχουν επιδοθεί οι επιχειρήσεις, χρειάζεται καθημερινή επιμονή και εργαλεία που μπορούν να κάνουν την επιχείρηση σου πιο αποτελεσματική και σύγχρονη. Η λύση μπορεί να δοθεί μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας. Ολοένα και περισσότερες ευκολίες εδραιώνουν την παρουσία τους στην καθημερινή ζωή και τον επιχειρηματικό κόσμο. Μάρκετινγκ, νέα επιχειρηματικά εργαλεία και ευκολίες μπορούν να λύσουν τα χέρια σου και να σου δώσουν εξατομικευμένες λύσεις. Για τον επιχειρηματία, γενικά και την επιχείρηση, ειδικά.
Η ψηφιακή επανάσταση που διανύουμε φέρνει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και οι επιχειρήσεις που θέλουν να αναπτυχθούν ψάχνουν συνεχώς νέους τρόπους να προσαρμοστούν και να εξελιχθούν. To Vodafone Smart Business δημιουργήθηκε για να καλύψει ακριβώς αυτές τις ανάγκες και πρωτοστατεί στην ανάπτυξη εργαλείων και λύσεων για την ανάπτυξη και την ενίσχυση των μικρών επιχειρήσεων. Όλα αυτά τα εργαλεία είναι διαθέσιμα από τη Vodafone, η οποία προσφέρει την εγκατάσταση και την καθοδήγηση για τις λειτουργίες τους με την Εξειδικευμένη Ομάδα της. Το κυριότερο; Με τους όρους και τις ανάγκες που έχει ο καθένας.
Ένα από αυτά τα εργαλεία είναι η υπηρεσία Vodafone Wi–Fi Marketing για τις επιχειρήσεις που «τρέχουν» σαν τα megabytes, η οποία αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ για κάθε επιχείρηση που θέλει να ενισχύσει την πιστότητα της πελατειακής της βάσης και τις πωλήσεις της, εύκολα και οικονομικά. Με την υπηρεσία Vodafone Business Wi–Fi προσφέρεις δωρεάν Wi-Fi στους επισκέπτες της επιχείρησής σου και ταυτόχρονα αποκτάς ολοκληρωμένη εικόνα των πελατών σου κατανοώντας καλύτερα τις ανάγκες τους. Η Vodafone σου δίνει ψήφο εμπιστοσύνης και κάνει like στην επιχείρηση σου, για να μπορείς να πραγματοποιείς στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες αυξάνοντας παράλληλα τα likes και τους followers σου στα social media

Αν παραμένεις cool επιχειρηματίας και η επιχείρησή σου έχει ψυγεία ή καταψύκτες, με την υπηρεσία Vodafone Cooler Control μπορείς να τα παρακολουθείς από όπου κι αν βρίσκεσαι και να ενημερώνεσαι για τη θέση και τη λειτουργία τους μέσω ειδικών αισθητήρων! Διασφαλίζεις την ποιότητα των προϊόντων σου και αποφεύγεις τα περιττά έξοδα της επιχείρησής σου. Έχεις άμεση πληροφόρηση του σημείου που βρίσκονται τα ψυγεία ακόμα και σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής, εικόνα για την θερμοκρασία του κάθε ψυγείου, αν είναι στο ρεύμα, επίπεδα υγρασίας καθώς και εγγύηση ποιότητας των προϊόντων και γρήγορη αντίδραση σε περίπτωση ζημιάς. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;
Ενώ για τις επιχειρήσεις που είναι πάντοτε «ενεργές», το Vodafone Business Online, σου εξασφαλίζει μια δυνατή διαδικτυακή παρουσία. Μπορείς όχι μόνο να αυξήσεις την παρουσία σου στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα αλλά αναλογίσου πόσοι πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους στο Internet ή πραγματοποιούν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο. Εξασφάλισε κι εσύ την βέλτιστη παρουσία της επιχείρησής σου προσφέροντας δυνατότητα δημιουργίας ή και φιλοξενίας ιστοσελίδας, κατοχύρωση domain και δωρεάν email. Έτσι η δική σου επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει αμεσότερη πρόσβαση σε πελάτες, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην παγκόσμια αγορά, αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα της εταιρίας και την άνοδο των πωλήσεων.

Τα ψηφιακά εργαλεία του Vodafone Smart Business παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, ικανές να απογειώσουν κάθε επιχείρηση, πάντα με την καθοδήγηση και την βοήθειά της Εξειδικευμένης Ομάδας της Vodafone. Γιατί όπου υπάρχουν ανάγκες, υπάρχουν και εξατομικευμένες λύσεις για τον καθένα μας.

Μάθε περισσότερα για το Vodafone Smart Business στο Vodafone.gr