• Αναζήτηση
 • Το vima.gr προτείνει για την Τετάρτη 27 Ιουνίου

  ΕΡΤ1 17.00 ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ζ) 21.00 ΜΟΣΧΑ: ΣΕΡΒΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ζ) 01.00 ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μ) 03.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΜΕΞΙΚΟ - ΣΟΥΗΔΙΑ (Μ)

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Αγώνες Μουντιάλ

  ΕΡΤ1
  17.00       ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ζ)
  21.00       ΜΟΣΧΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Ζ)
  01.00 ΚΑΖΑΝ: Ν. ΚΟΡΕΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Μ)
  03.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΜΕΞΙΚΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (Μ)
  ΕΡΤ2
  17.00 ΕΚΑΤΕΡΙΝΕΝΜΠΟΥΡΓΚ: ΜΕΞΙΚΟ – ΣΟΥΗΔΙΑ (Ζ)
  21.00 ΝΙΖΝΙ ΝΟΒΓΚΟΡΟΝΤ: ΕΛΒΕΤΙΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Ζ)
  ΕΡΤ3
  11.00 ΡΟΣΤΟΦ: ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Μ)
  01.00       ΜΟΣΧΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Μ)

  Ελληνική σειρά
  «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»
  ALPHA, 21.00
  Η Μαρίνα και ο Ηλίας δέχονται επίσκεψη από την Πιλάρ και μαθαίνουν ότι θα γίνουν παππούδες. Η Πιλάρ, εν τω μεταξύ, έχει έναν κρυφό σκοπό για την επίσκεψή της. Ψάχνει να κλείσει από τώρα μπέιμπι σίτερ για το μωρό.
  Ο Αγγελος ζητάει από τη Βέλη να πάνε διήμερο στη Μύκονο με την οικογένεια Χλέρου. Κι όσο αυτός επιμένει, εκείνη κάνει τα πάντα για να το αποφύγει. Το ταξίδι που ετοίμασε ο Μηνάς για να κάνει έκπληξη στη Βούλα, δεν πήγε ούτε κατά προσέγγιση όπως το φανταζόταν.
  Ξένη σειρά
  «Fatal vows»
  ΣΚΑΪ, 00.30
  Ο Μπομπ Κλόστερμαν ήταν ένας φιλόδοξος πιλότος ελικοπτέρου με πλούσια στρατιωτική δράση, όταν γνώρισε και ερωτεύτηκε τη χωρισμένη μητέρα Μπέκι Κόφιλντ. Τα πρώτα χρόνια ο γάμος τους ήταν ευτυχισμένος. Ομως κάποια εμπόδια στην επαγγελματική του εξέλιξη έγιναν η αφορμή να αποκαλυφθεί η διπλή ζωή που ζούσε εις βάρος της οικογένειάς του. Η Μπέκι ζήτησε διαζύγιο, όμως αυτό που τους χώρισε τελικά ήταν ο θάνατος.
  Ξένη ταινία
  «Doom»
  STAR, 00.15
  Μια ομάδα πεζοναυτών του Διαστήματος αναλαμβάνουν μια δύσκολη αποστολή, τη διερεύνηση μιας σειράς παράξενων γεγονότων σε ένα απομονωμένο ερευνητικό κέντρο στον Αρη. Η έμπειρη ομάδα θεωρεί ότι έχει μαζί της τον κατάλληλο εξοπλισμό για να αντιμετωπίσει κάθε έκτακτη κατάσταση, αλλά καταλήγουν να βρίσκονται στο έλεος γενετικά βελτιωμένων μηχανών-δολοφόνων. Πρωταγωνιστούν οι Ντουέιν Τζόνσον, Καρλ Ούρμπαν, Ρόζαμουντ Πάικ. (Αγγλία/Τσεχία/Γερμανία/ΗΠΑ, 2005, 93′)

  HeliosPlus

  Media