• Αναζήτηση
 • Πρόγραμμα Τρίτης 26/6/2018

  ΕΡΤ1 17.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Ζ) 21.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Ζ) 01.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Μ) 03.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (Μ)

  ΤοΒΗΜΑ Team
  ΕΡΤ1
  17.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Ζ)
  21.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Ζ)
  01.00 ΜΟΣΧΑ: ΔΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ (Μ)  
  03.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (Μ)
  ΕΡΤ2
  17.00 ΣΟΤΣΙ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ – ΠΕΡΟΥ (Ζ)
  21.00 ΡΟΣΤΟΦ: ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ (Ζ)
  ΕΡΤ3
  11.00 ΣΑΡΑΝΣΚ: ΙΡΑΝ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (Μ)
  01.00 ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ: ΝΙΓΗΡΙΑ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Μ)
  Ελληνική σειρά
  «Το Τατουάζ» ALPHA, 21.50
  Ο διοικητής Σέκερης ενημερώνει την Τατιάνα για την πορεία της υγείας του Γρηγόρη και τα νέα δυστυχώς δεν είναι καλά. Στο μεταξύ, η Ελένη αλλάζει κλειδαριές στο σπίτι και ο Ορφέας έχει μια τεράστια έκρηξη. Η Ηρώ επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Θεοχάρη, ενώ η Αμαλία είναι στο σπίτι, και τον φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Ελπίδα ζητεί από τον Στέφανο να αφήσει την Αλκυόνη να πάει στην Κρήτη μαζί της. Η Βέρα δεν αντέχει, και σε μια στιγμή αδυναμίας προσπαθεί να μιλήσει στον Θεοχάρη για το μυστικό που του κρύβει. Η Αφροδίτη κάνει παράπονα στον Αγγελο για τη σχέση τους, αυτός όμως με την αντίδρασή του δείχνει να μη νοιάζεται καθόλου.
  Ξένη ταινία
  «Ο δικαστής» STAR, 22.00
  Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ είναι ο νομικός που κάθε κατηγορούμενος θέλει να έχει στο πλευρό του. Παρά την επαγγελματική του δεινότητα όμως, υστερεί σε συναισθηματική ευφυΐα. Ο απροσδόκητος χαμός της μητέρας του τον αναγκάζει να επιστρέψει για λίγο στο πατρικό του σπίτι στην Ιντιάνα και στην οικογένειά του. Η επιστροφή του τελικά δεν είναι και τόσο προσωρινή, αφού ο πατέρας του, ο σκληρός δικαστής της πόλης, κατηγορείται για φόνο, και ο Χανκ καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί. Ο δικαστής στηρίζεται απόλυτα πάνω του καθώς δεν έχει άλλοθι ή κάποια μνήμη τού τι ακριβώς συνέβη. Πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βέρα Φαρμίγκα, Μπίλι Μπομπ Θόρντον. (ΗΠΑ, 2014, 129′)

  HeliosPlus

  Media
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk