• Αναζήτηση
 • Οι Μινωικές Γραμμές συνδέουν Κρήτη με Κυκλάδες

  To Hράκλειο Κρήτης με τις Κυκλάδες ενώνει από αύριο Τετάρτη η Minoan Lines με το High Speed Ferry SANTORINI PALACE.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  To Hράκλειο Κρήτης με τις Κυκλάδες ενώνει από αύριο Τετάρτη η Minoan Lines με το High Speed Ferry SANTORINI PALACE.
  Όπως αναφέρει η εταιρεία «η διοίκηση των Μινωικών Γραμμών, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που διαπνέει την εταιρεία για επιλεκτικές επενδύσεις και αναβάθμιση των
  θαλάσσιων μεταφορών στο νησιωτικό σύμπλεγμα της χώρας μας, δρομολογεί στις Κυκλάδες ένα μοναδικό για την κατηγορία του ultra luxurious ταχύπλοο, με σκοπό να ενισχύσει την παρουσία της εταιρείας στην ακτοπλοΐα και να συμβάλλει με την πολύχρονη εμπειρία του
  ανθρώπινου δυναμικού της στην ποιοτικότερη μεταφορά ανθρώπων και αγαθών.»
  Ειδικότερα το H/S/F SANTORINI PALACE θα ξεκινήσει τα δρομολόγιά του, την Τετάρτη 13 Ιουνίου, από το λιμάνι του Ηρακλείου, στη νέα γραμμή Ηράκλειο – Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο.
  Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει 1.160 επιβάτες, 38 μέλη πληρώματος και 100 Ι.Χ. αυτοκίνητα και ναπτύσσει υπηρεσιακή ταχύτητα 38 κόμβων.
  Σε ανακοίνωση της η Minoan Lines σημειώνει ότι «πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία στην Ευρώπη, στην κατηγορία του. Διαθέτει υπερσύγχρονα συστήματα ασφάλειας και πλοήγησης και πλήρως ανανεωμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών εν πλω, πολυτέλεια, άνεση και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Προσφέρει δύο επίπεδα θέσεων αεροπορικού τύπου, ένα επίπεδο 104 πολυτελών καθισμάτων διακεκριμένης θέσης, πέντε μοντέρνα σνακ μπαρ και ένα κατάστημα με αξεσουάρ κα είδη ταξιδίου για αγορές εν πλω.»
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk