• Αναζήτηση
 • Λαμία: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παππούς που κακοποιούσε τα εγγόνια του

  Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο 69χρονος «παπούς - τέρας» από τη Λαμία. Με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου, ο 69χρονος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης, όπου θα απολογηθεί για ειδεχθή κακουργήματα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στις φυλακές της Τρίπολης αναμένεται να οδηγηθεί ο 69χρονος «παπούς – τέρας» από τη Λαμία. Με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Λαμίας κ. Δελόγλου και της Ανακρίτριας κ. Παντοπούλου, ο 69χρονος που φέρεται να έχει κακοποιήσει τα δυο του εγγόνια κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι τον ορισμό της δίκης, όπου θα απολογηθεί για ειδεχθή κακουργήματα.

  Στην πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια Λαμίας επέμενε στα σενάρια αθωότητας παρά την ιατροδικαστική έκθεση που τον καίει, καθώς περιλαμβάνει συντριπτικά στοιχεία για την κακοποίηση των δυο παιδιών.

  Ο κατηγορούμενος είχε μείνει μόνος αφού πριν την έναρξη της απολογίας του τον εγκατέλειψε και ο συνήγορός του Δημήτρης Κρούπης για ηθικούς λόγους.

  «Οι αρχές μου δε μου επιτρέπουν να συνεχίσω την υπεράσπιση του συναδέλφου…» ήταν μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του κ. Κρούπη, ο οποίος χωρίς αποκαλύπτει τίποτα, εμμέσως επιβεβαίωνε τα όσα ανατριχιαστικά ήρθαν στο φως σχετικά με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

  Η ιατροδικαστική εξέταση θα συμπληρωθεί από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων.

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk