• Αναζήτηση
 • Διπλή πιστοποίηση για τον ΟΛΠ

  Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια», ο κάπτεν

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης «Ποσειδώνια», ο κάπτεν Weng Lin, Deputy CEO του ΟΛΠ, παρέλαβε τις πιστοποιήσεις για τη Διαχείριση της Ποιότητας, ISO9001:2015, και την Περιβαλλοντική Διαχείριση, ISO14001:2015, από τον κ. Nick Brown, Marine & Offshore Director της Lloyd’s Register. Η διπλή πιστοποίηση καταδεικνύει τη δέσμευση της εταιρείας για την τήρηση βέλτιστων πρακτικών για την ποιότητα και την πρόληψη της ρύπανσης.

  Η πιστοποίηση του ΟΛΠ κατά τα ISO9001 και ISO14001 με την LR ξεκίνησε το 2013 και προσφάτως επεκτάθηκε για να καλύψει την παροχή υπηρεσιών Κρουαζιέρας, Ferry, RoRo & ΣταθμούΕμπορευματοκιβωτίων, καθώς και τη διαχείριση του κέντρου Logistics και των έργων Κατασκευής & Συντήρησης Λιμανιών, αποδεικνύοντας έτσι την αφοσίωση του ΟΛΠ στη συνεχή βελτίωση και την επιχειρησιακή αριστεία για το σύνολο ενός ευρύτατου πεδίου δραστηριότητας.
  Ο κάπτεν Weng Lin, Deputy CEO του ΟΛΠ, παραλαμβάνοντας τις πιστοποιήσεις είπε ότι «Το λιμάνι του Πειραιά έχει συμπεριλάβει στον στρατηγικό του σχεδιασμό την πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προστασία του περιβάλλοντος. Ο ΟΛΠ επενδύει σε συστήματα διαχείρισης που εφαρμόζονται παγκοσμίως με στόχο τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του».
  «Η LR είναι στην ευχάριστη θέση να απονείμει στον ΟΛΠ τα πιστοποιητικά ISO 9001 και ISO 14001 για την ποιότητα και το περιβάλλον. Η διεθνής ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να παρουσιάσουμε το συνολικό έργο του ομίλου LRστον τομέα της ναυτιλίας, το οποίο επεκτείνεται σε υπηρεσίες πιστοποίησης για κορυφαία διεθνή πρότυπα. Απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του ΟΛΠ», δήλωσε ο κ. Paul Butcher, BusinessAssurance Director της Lloyd’s Register.
  Ο κ. Nick Brown, Marine & Offshore Director της Lloyd’sRegister, πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε σε αυτή την απονομή, αναγνωρίζοντας τη δέσμευση του ΟΛΠ για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις των εν λόγω προτύπων. Η σημερινή εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια της εβδομάδας που σηματοδοτεί τόσο την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος όσο και την Παγκόσμια Ημέρα του Ωκεανού, υπογραμμίζοντας έτσι τη σημαντική δράση του ΟΛΠ σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος».
  Ταυτόχρονα, ο ΟΛΠ είναι ένας από τους τρεις λιμένες που συγχαίρει φέτος ο Οργανισμός Ευρωπαϊκών Θαλάσσιων Λιμένων (ESPO) για την ανανέωση του προτύπου περιβαλλοντικής διαχείρισης, EcoPorts(PERS). Το λιμάνι του Πειραιά αποτελεί μέλος του EcoPorts, από το Φεβρουάριο 2011, όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων (ESPO) τον ενέταξε στα EcoPorts της Ευρώπης, ως οικολογικό λιμάνι, γεγονός το οποίο πιστοποίησε ο διεθνής ανεξάρτητος φορέας πιστοποίησης Lloyd’s Register.
  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk