Ελληνική σειρά
«Το Τατουάζ»
ALPHA, 21.50
Ο Τόνι αναγκάζει την Αννα να φύγει από το Λονδίνο για την ασφάλειά της. Ο Ορφέας μετανιώνει για την έκρηξή του απέναντι στη γυναικολόγο, την Ξένια, ενώ υπάρχουν εξελίξεις με την υγεία της Ελένης. Ο Τόνι βάζει σε λειτουργία το πρώτο μέρος του σχεδίου του και ταράζει τα νερά. Ο Νικόλας κάνει μια μεγάλη κουβέντα με τη Βέρα και της αποκαλύπτει ποιος πραγματικά είναι. Η οικογένεια Μελά ετοιμάζει μια έκπληξη στον Αλέξανδρο.
Ξένη σειρά
«Fatal vows»
ΣΚΑΪ, 00.30
Η Σάρον και ο Πέρι Νέλσον εγκατέλειψαν τους συζύγους τους για να κάνουν μια νέα αρχή μαζί. Ομως τα προβλήματα στη σχέση τους άφησαν περιθώριο για την εμφάνιση τρίτου προσώπου ανάμεσα στο ζευγάρι. Μετά από ένα ύποπτο «ατύχημα» και μια πρόχειρα οργανωμένη δολοφονία, αποκαλύφθηκε ότι η Σάρον ήταν τελικά μια αδίστακτη γυναίκα.


Ξένη ταινία
«Kingsman: Η µυστική υπηρεσία»
STAR, 22.00
Οταν ο πατέρας του 5χρονου Εγκσι θυσιάζει τη ζωή του εν ώρα υπηρεσίας κατά τη διάρκεια μιας απόρρητης στρατιωτικής άσκησης η οικογένειά του θα λάβει ένα ασυνήθιστο μετάλλιο που συνοδεύεται από έναν τηλεφωνικό αριθμό, τον οποίον ο Εγκσι και η οικογένειά του θα πρέπει να καλέσουν μόνο όταν χρειαστούν κάτι πολύ σημαντικό. Δεκαεπτά χρόνια αργότερα ο νεαρός μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία για επικίνδυνη οδήγηση με κλεμμένο αυτοκίνητο αποφασίζει να χρησιμοποιήσει το μετάλλιό του προκειμένου να καταφέρει να βγει από τη φυλακή. Ετσι, θα συναντήσει για πρώτη φορά τον Χάρι Χαρτ, έναν γλυκύτατο τζέντλεμαν και απόλυτα κομψό κατάσκοπο, που σπεύδει να τον απελευθερώσει επειδή τυγχάνει να χρωστάει τη ζωή του στον σπουδαίο πατέρα του. Πρωταγωνιστούν οι Κόλιν Φερθ, Τάρον Εγκερτον, Σάμιουελ Τζάκσον, Μαρκ Στρονγκ, Τζακ Ντάβενπορτ, Μάικλ Κέιν. (Αγγλία / ΗΠΑ, 2014, 123′)

HeliosPlus