• Αναζήτηση
 • «Alpha Παντού» και το καλοκαίρι

  Επειδή η ενημέρωση δεν πάει διακοπές ο Alpha ετοίμασε μια νέα ενημερωτική εκπομπή που θα κρατήσει παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τα πρωινά και υπόσχεται ότι θα είναι … παντού.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  «Alpha Παντού» και το καλοκαίρι | tovima.gr

  Επειδή η ενημέρωση δεν πάει διακοπές ο Alpha ετοίμασε μια νέα ενημερωτική εκπομπή που θα κρατήσει παρέα στο τηλεοπτικό κοινό τα πρωινά και υπόσχεται ότι θα είναι … παντού.

  Από τη Δευτέρα 9 Ιουλίου το κενό του Happy Day (08.00-11.00) καλούνται να καλύψουν οι δημοσιογράφοι Πέτρος Καρσιώτης και Βίκυ Χαντζή με την εκπομπή «Alpha Παντού».

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού «στην ατζέντα της εκπομπής καταγράφονται όλα: τα μεγάλα και τα μικρά της ημέρας, χρηστικές πληροφορίες, πολιτισμός, ευ ζην, σχέσεις γονέων – παιδιών, ιδέες για ταξίδια εκτός των τειχών, προτάσεις για καθημερινές αποδράσεις εντός της πόλης, ανατρεπτικές ειδήσεις, θέματα που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν στον τομέα τους, «φωτεινές» ιστορίες ανθρώπων, ό,τι μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι μας αλλάζει και μας κάνει καλύτερους».

  Η Αγγελική Νικολούλη στον Alpha και την επόμενη σεζόν

  Κανένα μυστήριο δεν θα μείνει άλυτο ούτε την επόμενη σεζόν καθώς ο σταθμός ανανέωσε τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη.

  «Η δημοσιογράφος, που καθηλώνει την κοινή γνώμη με τις αποκαλυπτικές της έρευνες, θα βρίσκεται στο δυναμικό τού καναλιού και την επόμενη σεζόν. Η Αγγελική Νικολούλη, με την πολύχρονη εμπειρία της και τη μαχητική, μεθοδική και επίμονη έρευνά της, έρχεται για άλλη μια τηλεοπτική χρονιά στον Alpha για να συνθέσει τα κομμάτια των πιο δύσκολων παζλ και να εντοπίσει τη λύση των πιο πολύπλοκων γρίφων. Η Αγγελική Νικολούλη βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού το οποίο την αναδεικνύει νικήτρια στην τηλεοπτική μάχη. Πάνω όμως από την τηλεοπτική επιτυχία, βρίσκεται το σπουδαίο -και πολυβραβευμένο- κοινωνικό της έργο: Η έγκριτη δημοσιογράφος έχει διαλευκάνει εκατοντάδες υποθέσεις που αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιά για τις Αρχές, συντάραξαν την κοινή γνώμη και φιλοξενήθηκαν εκτενώς στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το θρυλικό «Φως Στο Τούνελ» βαδίζει στην 24η τηλεοπτική του χρονιά και συμπληρώνει 6 χρόνια στον Alpha, με μία βασική αρχή: Για την Αγγελική Νικολούλη δεν υπάρχουν άλυτες υποθέσεις» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Alpha.

  Media
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk