Ελληνική σειρά
«Κάτι χωρισµένα παλικάρια» ΑΝΤ1, 23.15
H αποκάλυψη της απάτης του Ευτύχη κάνει έξαλλη τη Μάρθα και όλους τους άνδρες, αλλά και τον Ξενοφώντα που θεωρεί ότι η Φωτεινή ήταν συνεργός του. Η Φωτεινή είναι απαρηγόρητη. Η Κατερίνα έχει «μεταλλαχθεί» σε μία απλή και καλοσυνάτη γυναίκα για να κερδίσει πάλι τον Πέτρο, ο οποίος είναι εντυπωσιασμένος. Ο Μηνάς θέλει να πει στον Σωκράτη ότι δεν είναι ο πραγματικός αδελφός του, αλλά η Ιουλία δεν τον αφήνει. Η Μάρθα αναγκάζει τον Ευτύχη να βρει τον Ξενοφώντα και να του εξηγήσει ότι η Φωτεινή δεν είχε καμία σχέση με την απάτη του. Οταν ο Χριστόφορος βλέπει την Τζίνα να πρωταγωνιστεί σε ένα διαφημιστικό σποτ με προκλητικά ρούχα τρελαίνεται.
Ξένη σειρά
«Μετά τον Εσκοµπάρ: Κωδικό όνοµα JJ»
ΕΡΤ2, 23.40
Πέντε χρόνια μετά, ο JJ και η Τζένιφερ έχουν στείλει 500 κιλά ναρκωτικών στις ΗΠΑ και η επιχείρησή τους εξακολουθεί να μεγαλώνει. Η επιχείρηση του Ιβάν Ουρέγο εξακολουθεί να ανθεί, χάρη στη βοήθεια του ανιψιού του, Βίκτορ.


Ξένη ταινία
«Σχέδιο εγκλήµατος»
ALPHA, 24.00
Η συνάντηση τεσσάρων φίλων μετά από πολύ καιρό, θα καταλήξει σε ένα σχέδιο, που έχουν κάθε λόγο να πιστεύουν ότι θα τους αποφέρει πολλά χρήματά. Οταν όμως κάτι πάει στραβά και το κόλπο τινάζεται στον αέρα, διαπιστώνουν ότι η κόλαση είναι ακόμα μπροστά τους, αφού ο ένας από αυτούς αποκαλύπτει ότι έχει δανειστεί χρήματα από έναν μεγαλομαφιόζο της περιοχής, που τώρα ζητεί την πληρωμή του. Χρήματα πλέον δεν υπάρχουν, και ο μόνος τρόπος να μη χάσουν τη ζωή τους είναι να απαγάγουν για λογαριασμό του ένα μέλος της αντίπαλης οικογενείας μαφιόζων. Πρωταγωνιστούν οι Τζον Τραβόλτα, Μάικλ Πιτ, Νταν Στίβενς, Κρίστοφερ Αμποτ. (ΗΠΑ, 2015, 94′)